fbpx

Groepsreizen

Groepsreizen

Vind je het spannend om alleen naar Turkije te reizen of ontvang je liever een volledig verzorgde en begeleide reis? Dit kunnen wij voor jou verzorgen. Ieder kwartaal organiseren wij groepsreizen naar Turkije. Je ontmoet de reisbegeleidster en de andere reizigers op de luchthaven in jouw eigen land. Je ontvangt ondersteuning bij het inchecken en alles wordt voor jou geregeld.

groepsreizen

Welkom in Turkije

Graag zorgen wij voor een uitstekende behandeling, maar ook voor een heerlijk verblijf. Wij kunnen jou een complete groepsreis aanbieden waarbij wij voor jou de reis en het verblijf reserveren. Ook worden de transfers van en naar het vliegveld en tussen de kliniek en het hotel, een hotel inclusief ontbijt voor jou geregeld. Het enige dat je zelf hoeft te regelen, is jouw vertrekdatum.

Onze Nederlandstalige hostess en chauffeur verwelkomen je op de luchthaven in Izmir samen met de naar het hotel gebracht. Je verblijft samen met jouw reisgenoten in hetzelfde hotel.

Comfortabel verblijf

Je komt natuurlijk naar Izmir voor een prachtig nieuw gebit, maar het is veel leuker om dit te combineren met een heerlijke vakantie. Izmir is een prachtige stad met historische bezienswaardigheden en moderne winkels en restaurants. Izmir is veelzijdig en heeft iedereen wat te bieden. Onze reisleidster zal jou het stadscentrum van Izmir laten zien en zal tevens tussen de behandelingen door een dagtocht met jou verzorgen.

De hostess is iedere dag aanwezig in het hotel en zal overdag in de kliniek aanwezig zijn om jou te voorzien van extra begeleiding en aanwezig zijn bij alle consulten, vooronderzoeken en controles. Ze voorziet jou van begeleiding, afleiding en vertroetelt jou tussen de behandelingen door. Ook is zij aanwezig voor vertalingen, zodat jij alles in jouw eigen taal kunt bespreken met de specialist.

Volgende groepsreis

De eerstvolgende groepsreis staat gepland van 2 juli tot 9 juli. Op 2 juli verzamelen we om 17.00 uur op de luchthaven in Schiphol en op 9 juli landen we rond 19.00 uur weer op Schiphol.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!