fbpx

Oogheelkunde


Oogheelkunde

Wil jij graag een leven zonder bril of contactlenzen? Samen met jou bekijken wij wat de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie. De klinieken in Izmir en Istanboel hebben alle mogelijke oogbehandelingen in huis. Zo kun jij voor eens en voor altijd afscheid nemen van jouw bril.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je ontdekken wat ooglaseren of lensimplantatie mogelijk kan maken voor jouw ogen? Je kunt alle dagelijkse dingen weer doen, zoals autorijden, sporten, klussen of gewoon de krant lezen, zonder een bril of lenzen. Ervaar het verschil en ontdek het gemak van een leven zonder bril.

Brilloos door het leven gaan. Dat uitspreken is jouw eerste belangrijke stap. Nu wacht het echte brilvervangende traject waarin je volledig begeleid wordt. Van oriëntatie, vooronderzoek in Nederland, bepalen van een behandeling op maat, een reis en behandeling in Turkije, tot een veilige nazorg in Nederland. Dit is compleet gebaseerd op jouw ooggezondheid, hoe jij je zicht dagelijks gebruikt en jouw persoonlijkheid.

Het vooronderzoek in Nederland

De eerste stap in jouw behandeltraject is het vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Het vooronderzoek is vrijblijvend en is inclusief oogmetingen, een consult en gesprek met de oogspecialist en een behandeladvies. Plan via IM Medical Travel een vooronderzoek bij de oogspecialist in Rotterdam om een inzicht in je eigen ogen te krijgen.

Wat past bij mij?

Het is onomkeerbaar. Jouw natuurlijke oogzicht gaat achteruit. Veraf is alles misschien nog wel helder, maar dichtbij wordt alles steeds waziger. Aan jou de keuze of je jouw leesklachten wilt aanpakken. Er zijn 2 opties om jouw totale blik weer scherp te krijgen. De Readon-behandeling of ReplaceLenzen.

Door ReplaceLenzen kun je de rest van jouw leven weer haarscherp zien. Hiervoor is een éénmalige ingreep nodig, waarbij de ReplaceLens jouw natuurlijke ooglens vervangt. Jouw oogsterkte verandert daarna nooit meer. Het is de ideale oplossing wanneer je ouder bent dan 45 jaar en af wilt van jouw bril of contactlenzen. De ReplaceLens is een totaaloplossing omdat het bijziendheid, verziendheid, ouderdomsverziendheid en staar definitief oplost. Completer kunnen we het niet maken voor jou.

Napijn en zichtherstel

Iedere ooglaserbehandeling heeft een eigen herstelproces. Afhankelijk van de gebruikte techniek en de mate van beschadiging aan het hoornvlies zijn de eerste dagen gevoelig.

Highlights oogbehandeling via IM Medical Travel

Je wordt behandeld door een ervaren en internationaal team aan artsen, die gebruik maken van de nieuwste technieken en beste materialen. Jij krijgt een duurzaam en natuurlijk resultaat. In de klinieken in Izmir en Istanboel vind je alle specialismen onder één dak. Je hebt geen doorverwijzing nodig en er zijn geen wachtlijsten, je kunt direct bij ons terecht en een 4-daags verblijf in Turkije is voldoende voor alle oogbehandelingen. Het oogheelkundige team is bovendien zeer ervaren met angstpatiënten.

Wij staan voor persoonlijke begeleiding. Daarbij bieden wij jou zorg op maat, waarbij jouw wensen centraal staan. Je wordt het gehele traject begeleid, zowel in Nederland als in Turkije. Bij aankomst wordt je door de chauffeur verwelkomd op de luchthaven. Tijdens het eerste bezoek aan de kliniek maak je kennis met onze Nederlandstalige hostess. Zij zal jou bijstaan gedurende jouw vooronderzoek en behandeling. Voor vragen kun je tijdens jouw verblijf in Turkije contact opnemen met de hostess.

De oogkliniek

Ooglaseren

Zowel bij min-sterkte, plus-sterkte áls een cilinderafwijking is het mogelijk om je ogen te laten laseren. Lees hier meer over de behandeling en het stappenplan.

Lasek-ooglaserbehandeling

De Lasek-behandeling is de 'grand old lady' onder de ooglaserbehandelingen en behoort tot de eerste generatie ooglasertechnieken. Benieuwd of jij geschikt bent voor deze behandeling? Klik dan door.

Lensimplantatie

Lensimplantatie, dé oplossing wanneer je niet geschikt bent voor ooglaseren! Lees hier meer over de behandeling.

Voorzetlenzen

Ooglaseren niet mogelijk? Voorzetlenzen kunnen dan een intelligent alternatief zijn. Ben je benieuwd naar de behandeling? Lees dan door.

Vervanglens

Met de vervanglens kun je levenslang alles haarscherp zien, mits alle andere onderdelen van het oog gezond blijven. Lees hier meer over vervanglenzen.

Low Vision Lenzen

De Low Vision Lens kan jouw slechtziendheid niet oplossen, maar wel een flink stuk leesvrijheid teruggeven. Lees hier meer over de behandeling en het herstel bij Low Vision Lenzen.

ReLex SMILE-ooglaserbehandeling

De ReLEx SMILE-behandeling is een kleine stap naar bril- of contactlensvrijheid. Het is uiterst comfortabel, want jouw oog wordt minimaal belast. Lees hier meer over de ReLex SMILE-behandeling.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!