fbpx

Oogheelkunde


Oogheelkunde

Wij bieden jou een leven zonder bril of contactlenzen. Samen met jou bekijken wij wat de beste oplossing is voor jouw persoonlijke situatie. Of dit nu ooglaseren, ReplaceLenzen of een andere lensimplantatie is, onze klinieken in Istanboel en Izmir hebben alle mogelijke oogbehandelingen in huis. Zo kun jij voor eens en voor altijd afscheid nemen van jouw bril.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je ontdekken wat ooglaseren of lensimplantatie mogelijk kan maken voor jouw ogen? Je kunt alle dagelijkse dingen weer doen zoals autorijden, sporten, klussen of gewoon de krant lezen, zonder een bril of lenzen. Ervaar het verschil en ontdek het gemak van een leven zonder bril.

Brilloos door het leven gaan. Dat uitspreken is een eerste belangrijke stap. Nu wacht het echte brilvervangende traject. Van oriëntatie, vooronderzoek, de juiste behandeling bepalen tot veilige nazorg. Compleet gebaseerd op jouw ooggezondheid, hoe jij je zicht dagelijks gebruikt en jouw persoonlijkheid.

Het vooronderzoek in Nederland

De eerste stap in jouw behandeltraject is het vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek kunnen wij jou geen behandeling bieden. Het vooronderzoek is inclusief oogmetingen, een consult en gesprek met de oogarts en een behandeladvies. Dit is altijd gratis en vrijblijvend, ook als je uiteindelijk besluit om niet behandeld te worden. Plan via IM Medical Travel een vooronderzoek bij de oogarts in Midden-Nederland om een inzicht in je eigen ogen te krijgen.

Wat past bij mij?

Ben je onder de 50 jaar en heb je geen leesklachten?
Natuurlijk wil je goed zien. Het liefst zonder jouw bril of contactlenzen. Voor een scherp zicht moet het inkomende licht exact op het netvlies vallen. Dat is bij jou niet zo, omdat je waarschijnlijk bijziend of verziend bent of een cilinder hebt. Daarom zijn er 2 oplossingen voor jouw ogen, namelijk Ooglaseren of ExtraLenzen.

Ben je tussen de 40 en 50 jaar en heb je leesklachten?
Het is onomkeerbaar. Jouw natuurlijke oogzicht gaat achteruit. Veraf is alles misschien nog wel helder, maar dichtbij wordt alles steeds waziger. Aan jou de keuze of je jouw leesklachten wilt aanpakken. Er zijn 2 opties om jouw totale blik weer scherp te krijgen. De Readon-behandeling of ReplaceLenzen.

Ben je boven de 50 jaar?
Door ReplaceLenzen kun je de rest van jouw leven weer haarscherp zien. Hiervoor is een éénmalige ingreep nodig, waarbij de ReplaceLens jouw natuurlijke ooglens vervangt. Jouw oogsterkte verandert daarna nooit meer. Het is de ideale oplossing wanneer je ouder bent dan 45 jaar en af wilt van jouw bril of contactlenzen. De ReplaceLens is een totaaloplossing omdat het bijziendheid, verziendheid, ouderdomsverziendheid en staar definitief oplost. Completer kunnen we het niet maken voor jou.

Napijn en zichtherstel

Iedere ooglaserbehandeling heeft een eigen herstelproces. Afhankelijk van de gebruikte techniek en de mate van beschadiging aan het hoornvlies zijn de eerste dagen meer of minder gevoelig.

Highlights oogbehandeling via IM Medical Travel

Behandelingen door gespecialiseerde en internationaal opgeleide artsen. Persoonlijke zorg, jouw wensen staan centraal. Gebruik van de nieuwste technieken en beste materialen. Hoogwaardige oogheelkunde. Een duurzaam en natuurlijk resultaat. Alle specialismen onder 1 dak. Geen doorverwijzing nodig en geen wachtlijsten, je kunt direct bij ons terecht. Het oogheelkundige team is zeer ervaren met angst patiënten.

Ooglaseren

Zowel bij min-sterkte, plus-sterkte áls een cilinderafwijking is het mogelijk om je ogen te laten laseren. Lees hier meer over de behandeling en het stappenplan.

ReLex SMILE-ooglaserbehandeling

De ReLEx SMILE-behandeling is een kleine stap naar bril- of contactlensvrijheid. Het is uiterst comfortabel, want jouw oog wordt minimaal belast. Lees hier meer over de ReLex SMILE-behandeling.

Lasek-ooglaserbehandeling

De Lasek-behandeling is de 'grand old lady' onder de ooglaserbehandelingen en behoort tot de eerste generatie ooglasertechnieken. Benieuwd of jij geschikt bent voor deze behandeling? Klik dan door.

Lensimplantatie

Lensimplantatie, dé oplossing wanneer je niet geschikt bent voor ooglaseren! Lees hier meer over de behandeling.

ExtraLenzen

Ooglaseren niet mogelijk? ExtraLenzen kunnen dan een intelligent alternatief zijn. Ben je benieuwd naar de behandeling? Lees dan door.

ReplaceLenzen

Met de ReplaceLens kun je levenslang alles haarscherp zien, mits alle andere onderdelen van het oog gezond blijven. Lees hier meer over ReplaceLenzen.

Low Vision Lenzen

De Low Vision Lens kan jouw slechtziendheid niet oplossen, maar wel een flink stuk leesvrijheid teruggeven. Lees hier meer over de behandeling en het herstel bij Low Vision Lenzen.

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.