fbpx

Contactpersoon in België

Contactpersoon in België

Sylvia

Sylvia is ons aanspreekpunt in België en spreekt vloeiend Nederlands en Frans.

“Mijn naam is Sylvia, ik ben getrouwd en samen zijn we de trotse ouders van 2 jongens. In 2007 woonden mijn man en ik samen in Turkije en in 2009, toen we onze eerste zoon verwachtten, hebben we besloten om terug te keren naar België voor de opvoeding en de scholing van onze kindjes.

Intussen ben ik al 20 jaar Medisch Afgevaardigde, gespecialiseerd in desinfectie & hygiëne, protectiemateriaal, sterilisatiemateriaal en operatiekwartier in de Belgische ziekenhuizen.

Tegenwoordig zijn de kindjes groter, zijn ze voorbeeldige leerlingen en hebben ze een goede basisopleiding gehad. 2023 zal een jaar zijn met grote stappen in ons leven en nieuwe uitdagingen voor heel het gezin. We nemen al onze bagage mee zowel op vlak van talen, professionele ervaring in de medische wereld & de ziekenhuizen, technologie en het verwelkomen & ontvangen van onze gasten.

Ons persoonlijke verhaal in Kuşadası (waar onze familie woont) & Izmir verderzetten en een nieuwe uitdaging aangaan samen met IM Medical Travel, lijkt ons de perfecte combinatie!”

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!