fbpx

Tandheelkunde


Tandheelkunde

Wij werken samen met de meest betrouwbare en gespecialiseerde tandheelkundige klinieken in Turkije. Welke alle nodige kennis, expertise en materialen in huis hebben voor vrijwel elke tandartsbehandeling.

Wil je mooie tanden of weer zorgeloos kunnen lachen en praten? Wij luisteren naar jouw wensen en maken jouw gebit weer mooi. Zo krijg je de stralende en natuurlijke glimlach die je graag wilt hebben. Jij kunt weer zorgeloos en spontaan praten en lachen wat een boost voor je zelfvertrouwen is.

Implantaten

Mis jij een tand of kies? Dan kan een implantaat uitkomst bieden. Implantaten maken jouw gebit weer compleet en hebben een natuurlijke uitstraling. Je kunt weer onbezorgd kauwen en zonder schaamte lachen!

Facings

Wil je spleetjes tussen jouw tanden opvullen, of een afgebroken tand repareren? Met facings kan het uiterlijk van jouw gebit verfraaid worden.

Kronen

Heb jij grote vullingen of een afgebroken tand of kies? Een kroon versterkt en beschermt de overgebleven tandstructuur en geeft je een stralende glimlach. 

Bruggen

Als je een tand of kies mist, kan een brug de lege ruimte in jouw gebit opvullen. Een brug bestaat uit meerdere kronen.

Prothesen

Wil jij het gevoel van je eigen tanden weer terug? Dan kan een klikgebit of uitneembare gebitsprothese een uitkomst bieden.

Gebitsrenovatie

Is jouw gebit dusdanig beschadigd of versleten? Dan kan een behandeling op maat nodig zijn om jouw gebit in zijn oude staat te herstellen.

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.