fbpx

Tandheelkunde


Tandheelkunde

Wij werken samen met de meest betrouwbare en gespecialiseerde tandheelkundige klinieken in Turkije. Welke alle nodige kennis, expertise en materialen in huis hebben voor vrijwel elke tandartsbehandeling.

Wil je mooie tanden of weer zorgeloos kunnen lachen en praten? Wij luisteren naar jouw wensen en maken jouw gebit weer mooi. Zo krijg je de stralende en natuurlijke glimlach die je graag wilt hebben. Jij kunt weer zorgeloos en spontaan praten en lachen wat een boost voor je zelfvertrouwen is.

Sinuslift

Wanneer je natuurlijke kiezen mist in de achterste bovenkaak kan dit tot gevolg hebben dat het bot van de neusbijholte onvoldoende dik is. In dat geval moet er een sinuslift worden uitgevoerd.

Botopbouw

Wanneer (een gedeelte van) de mond langere tijd tandeloos is geweest, slinkt het bot. Voor het plaatsen van een implantaat op die plek is dan onvoldoende bot aanwezig. Botopbouw is dan noodzakelijk.

Sedatie

Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Er zijn ook mensen die extreme angst voor de tandarts ervaren. Voor deze mensen kan behandeling onder een lichte narcose een uitkomst bieden.

Implantaten

Mis jij een tand of kies? Dan kan een implantaat uitkomst bieden. Implantaten maken jouw gebit weer compleet en hebben een natuurlijke uitstraling. Je kunt weer onbezorgd kauwen en zonder schaamte lachen!

Facings

Wil je spleetjes tussen jouw tanden opvullen, of een afgebroken tand repareren? Met facings kan het uiterlijk van jouw gebit verfraaid worden.

Kronen

Heb jij grote vullingen of een afgebroken tand of kies? Een kroon versterkt en beschermt de overgebleven tandstructuur en geeft je een stralende glimlach. 

Bruggen

Als je een tand of kies mist, kan een brug de lege ruimte in jouw gebit opvullen. Een brug bestaat uit meerdere kronen.

Prothesen

Wil jij het gevoel van je eigen tanden weer terug? Dan kan een klikgebit of uitneembare gebitsprothese een uitkomst bieden.

Gebitsrenovatie

Is jouw gebit dusdanig beschadigd of versleten? Dan kan een behandeling op maat nodig zijn om jouw gebit in zijn oude staat te herstellen.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!