fbpx

Werkwijze

Werkwijze

Zo werkt het boeken van een medische reis via IM Medical Travel!

De opstart

We hanteren verschillende manieren van opstarten voor onze behandelingen: tandheelkunde, oogheelkunde en haartransplantaties. Meer hierover vind je in de werkwijze!

De offerte is exclusief de kosten voor reis en verblijf, omdat reiskosten afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en data van onze externe partners. Na deze fase kun jij extra vragen stellen en heb je alle nodige informatie om een keuze te maken!

Gratis en vrijblijvende kennismaking met onze specialisten

Eenmaal per kwartaal komen de Turkse specialisten naar Nederland voor consultdagen en een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking nemen we jouw behandelplan door. We geven uitleg over:

  • De procedure
  • Zaken waarmee je rekening dient te houden
  • Het verwachte resultaat
  • De verblijfsduur in Turkije
  • De garantie
  • Nazorg in Nederland en België

Er is voldoende tijd om al jouw vragen te beantwoorden en om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Voor vertrek

Heb je de keuze gemaakt om jezelf te laten behandelen via IM Medical Travel, in een Turkse kliniek? Dan hoef je alleen nog je wensen door te geven voor het hotel en je vertrekdatum. De rest regelen wij! Vijf werkdagen voor vertrek sturen wij jou de laatste afspraakgegevens toe en nemen wij nog even telefonisch contact met jou op om al jouw laatste vragen te beantwoorden.

Aankomst in Turkije

Bij aankomst in Turkije zal onze chauffeur jou verwelkomen op de luchthaven in Izmir. Hij heeft een bord met jouw naar erop geschreven, zodat je hem makkelijk kunt herkennen, en zal jou naar het hotel brengen. Na een heerlijk nachtje slapen in het hotel naar jouw wensen, breekt dan de volgende dag aan. Deze staat helemaal in het teken van het consult met jouw specialist. En wees gerust gesteld, we hebben een tolk voor je geregeld!

Geniet van een fijne toeristische ervaring in je vrije tijd!

Behalve het financiële voordeel dat jij hebt door jouw behandeling te ondergaan in het buitenland, krijg jij er ook een extra ervaring voor terug. Turkije is sterk aan het groeien op gebied van modernisering en medisch toerisme. Geniet van een heerlijk verblijf in Turkije! Geniet van jouw nieuwe stralende gebit, jouw vollere haardos en jouw heldere zicht, en straal van vreugde! Ben je enthousiast over onze praktijk? Vertel het vrienden en familie en laat jouw review achter op onze website of op social media.

Ontvang goede nazorg en een langdurende garantieregeling

De nazorg die wij bieden is goed geregeld. Benieuwd naar de nazorg per behandeling? Kijk dan eens op de betreffende pagina’s op de website: Tandheelkunde, Oogheelkunde, Haartransplantatie

Wij bieden onze patiënten daarnaast de mogelijkheid om tot 10 jaar na behandeling de consultdagen te bezoeken voor een controle afspraak of om in onze Turkse klinieken terug te komen om op onze kosten eventuele schade op te laten lossen. Wij bieden hiermee een van de beste garantie deals in de buitenlandse zorgsector!

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!