fbpx

Werkwijze

Werkwijze

Zo werkt het boeken van een medische reis via IM Medical Travel!

Stap 1 : heb je nog vragen?

Voordat je verdergaat willen we er zeker van zijn dat je alle informatie hebt die nodig is. Zo niet, dan kun je ons altijd mailen, bellen of een Whatsapp bericht sturen.

Stap 2: de opstart

We hanteren verschillende manieren van opstarten voor onze behandelingen: tandheelkunde, oogheelkunde en haartransplantatie. Meer hierover vind je in de ‘download de werkwijze’.

De offerte is exclusief de kosten voor reis en verblijf, omdat reiskosten afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en data van onze externe partners. Na deze fase kun jij extra vragen stellen en heb je alle nodige informatie om een keuze te maken…

Stap 3: gratis en vrijblijvende kennismaking met onze specialisten

Eenmaal per kwartaal komen de Turkse specialisten naar Nederland voor consultdagen en een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking nemen we jouw behandelplan door. We geven uitleg over de procedure, zaken waarmee je rekening dient te houden, het verwachte resultaat, verblijfsduur in Turkije, garantie, nazorg in Nederland en België etc. Er is voldoende tijd om al jouw vragen te beantwoorden en om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Stap 4: behandeldatum inplannen

Heb je de keuze gemaakt om jezelf te laten behandelen via IM Medical Travel, in een Turkse kliniek? Dan hoef je alleen nog je wensen door te geven voor het hotel en je vertrekdatum. De rest regelen wij!

Stap 5: 5 werkdagen voor vertrek

5 werkdagen voor vertrek sturen wij jou de laatste afspraak gegevens toe en nemen wij nog even telefonisch contact met jou op om al jouw laatste vragen te beantwoorden.

Stap 6: aankomst in Turkije

Bij aankomst in Turkije zal onze chauffeur jou verwelkomen op de luchthaven in Izmir. Hij heeft een bord met jouw naar erop geschreven, zodat je hem makkelijk kunt herkennen, en zal jou naar het hotel brengen.

Stap 7: de behandeling

Na een heerlijk nachtje slapen in het hotel naar jouw wensen, breekt dan de volgende dag aan. Deze staat helemaal in het teken van het consult met jouw specialist. En wees gerust gesteld, we hebben een tolk voor je geregeld 😉

Stap 8: geniet van een fijne toeristische ervaring in je vrije tijd!

Behalve het financiële voordeel dat jij hebt door jouw behandeling te ondergaan in het buitenland, krijg jij er ook een extra ervaring voor terug. Turkije is sterk aan het groeien op gebied van modernisering en medisch toerisme. Geniet van een heerlijk verblijf in Turkije!

Stap 9: genieten!

Geniet van jouw nieuwe stralende gebit, jouw vollere haardos en jouw heldere zicht, en straal van vreugde! Ben je enthousiast over onze praktijk? Vertel het vrienden en familie en laat jouw review achter op onze website of op social media.

Stap 10: ontvang goede nazorg en een langdurende garantieregeling

De nazorg die wij bieden is goed geregeld. Benieuwd naar de nazorg per behandeling? Kijk dan eens op de betreffende pagina’s op de website: Tandheelkunde, Oogheelkunde, Medisch-Cosmetische ingrepen, Haartransplantatie

Wij bieden onze patiënten daarnaast de mogelijkheid om tot 10 jaar na behandeling de consultdagen te bezoeken voor een controle afspraak of om in onze Turkse klinieken terug te komen om op onze kosten eventuele schade op te laten lossen. Wij bieden hiermee een van de beste garantie deals in de buitenlandse zorgsector…

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.