fbpx

Over IM Medical Travel


IM Medical Travel

IM Medical Travel IM is de specialist op het gebied van het organiseren en verzorgen van medische reizen. IM Medical Travel ontzorgt jou volledig wanneer je voor een medische of cosmetische behandeling naar Turkije wilt reizen. Doordat wij samenwerken met klinieken die geselecteerde medische behandelingen aanbieden. Deze behandelingen worden uitgevoerd door internationaal opgeleide specialisten die werken met een hoog kwaliteitsniveau, voor een voordeligere prijs dan dat je in Nederland of België zou betalen.

Over IM Medical Travel

IM Medical Travel IM is de specialist op het gebied van het organiseren en verzorgen van medische reizen. IM Medical Travel ontzorgt jou volledig wanneer je voor een medische of cosmetische behandeling naar Turkije wilt reizen. Doordat wij samenwerken met klinieken die geselecteerde medische behandelingen aanbieden. Deze behandelingen worden uitgevoerd door internationaal opgeleide specialisten die werken met een hoog kwaliteitsniveau, voor een voordeligere prijs dan dat je in Nederland of België zou betalen.

Het traject

Wanneer jij jouw vertrekdatum hebt vastgesteld, dan regelt IM Medical Travel jouw reis en verblijf. Als je aankomt in Turkije dan staat onze chauffeur jou op te wachten op de luchthaven met een naambordje met daarop jouw naam geschreven. Hij zal jou naar het door jou gekozen hotel brengen en de overige transfers tijdens jouw verblijf in Izmir verzorgen, Ook staat onze hostess ter plaatse 24/7 paraat voor jou om jou te begeleiden tijdens de medische bezoeken en om de consulten en gesprekken met de arts te vertalen. Zo kom je na aankomst in Turkije niet met je mond vol tanden te staan. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, inclusief de voor- en nazorg in Nederland.

Door de ontwikkelingen in de branche van medische specialisten, de vrije tarievenstructuur en de veranderende (aanvullende) zorgverzekeringsdekkingen, zullen steeds meer mensen kiezen voor een behandeling in het buitenland.

De klinieken

Tandheelkunde
De behandelingen vinden plaats in de tandartsklinieken in Izmir en Kusadasi. De tandartskliniek in Izmir is in 2017 verhuisd naar de volledig gerenoveerde locatie en voldoet daarnaast aan alle kwaliteits- en hygiëne normen. De tandartskliniek in Kusadasi heeft in 2018 zijn intrek genomen binnen een gezondheidscentrum en voldoet daarnaast aan alle kwaliteits- en hygiëne normen. De locatie Kusadasi kun je kiezen wanneer je wilt genieten van een strandvakantie.

De klinieken maken gebruik van de laatste behandelmethoden en technieken. Alle verschillende soorten tandheelkundige behandelingen worden in deze klinieken uitgevoerd. De klinieken in Izmir en Kusadasi zijn tevens in het bezit van een ISO 9001 certificaat.

De klinieken hebben moderne behandelkamers- In de kliniek in Izmir bevinden alle specialisaties onder één dak. Er werken verschillende specialisten, zoals een kaakchirurg, een endodontist, een orthodontist, een paradontoloog en een mondhygiëniste. Je kunt hier terecht voor o.a. een volledige gebitsrenovatie, implantaten, kroon en brugwerk, klikgebit en facings. De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je pijn hebt. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zult ervaren.

Oogheelkunde
De behandelingen vinden plaats in de oogklinieken in Izmir en Istanbul. De klinieken voldoen aan alle kwaliteits- en hygiëne normen. Beide klinieken maken gebruik van de laatste behandelmethoden en technieken. Alle verschillende soorten oogheelkundige behandelingen worden in deze klinieken uitgevoerd. De klinieken zijn tevens in het bezit van een ISO 9001 certificaat.

De klinieken hebben moderne behandelkamers en alle specialisaties bevinden zich onder één dak. Er werken oogartsen met verschillende specialisaties. De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je pijn hebt. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zult ervaren.

Haartransplantatie
De behandelingen vinden plaats in de haarkliniek in Izmir. De kliniek in Izmir is in recent volledig gerenoveerd en voldoet aan alle kwaliteits- en hygiëne normen. De kliniek maakt gebruik van de laatste behandelmethoden en technieken. Alle haarbehandelingen worden in deze kliniek uitgevoerd met de FUE methode. De klinieken is tevens in het bezit van een ISO 9001 certificaat en heeft moderne behandelkamers. In de kliniek in Izmir kunnen alle FUE haartransplantaties worden uitgevoerd. Je kunt hier terecht voor o.a. haartransplantatie voor mannen, haartransplantatie voor vrouwen, wenkbrauw en wimper transplantatie, baard en snor transplantatie en inhammen transplantatie.

De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je pijn hebt. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. Je krijgt een lunch aangeboden in de kliniek. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zult ervaren.


Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.