fbpx

Over IM Medical Travel


Over IM Medical Travel

Over-Ilona-Benders

IM Medical Travel is de specialist in het organiseren van volledig verzorgde medische reizen. Je wordt volledig ontzorgd wanneer je voor een medische of cosmetische behandeling naar Turkije wilt reizen. Doordat wij samenwerken met klinieken die geselecteerde medische behandelingen aanbieden. Deze behandelingen worden uitgevoerd door internationaal opgeleide specialisten die werken met een hoog kwaliteitsniveau, voor een voordeligere prijs dan dat je in Nederland of België zou betalen.

Over Ilona

Eigenaar Ilona van IM Medical Travel heeft van 2004 tot 2016 in Turkije gewoond en gewerkt in de medische sector aan de Turkse westkust.

“In 2011 ben ik in Turkije gestart om een oplossing te bieden voor de onbetaalbare medische behandelingen in Nederland en België. Naast een sterke binding met Turkije ben ik gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen en spreek ik de Turkse taal vloeiend.’

“Door de ervaring die ik heb opgedaan in Turkije, kan ik jou van de beste klinieken en specialisten voorzien.” In Nederland kun je je wensen met haar doorspreken en krijg je uitleg over de behandeling en het verloop van de reis. “Ik zorg er tevens voor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Als jij jouw vertrekdatum uitkiest, dan zorg ik ervoor dat jouw reis en verblijf worden verzorgd.”

Samenwerking

Ilona werkt samen met onder andere Dentaglobal. Klanten van het voormalige 4s Travel zijn van harte welkom bij IM Medical Travel!


Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!