fbpx

FUE haartransplantatie

Heb je last van kale plekken, inhammen of geen baardgroei? Dan is een haartransplantatie wellicht iets voor jou. Benieuwd welke methodes wij gebruiken? Lees dan meer.

Ooglaseren

Zowel bij min-sterkte, plus-sterkte áls een cilinderafwijking is het mogelijk om je ogen te laten laseren. Lees hier meer over de behandeling en het stappenplan.

ReLex SMILE-ooglaserbehandeling

De ReLEx SMILE-behandeling is een kleine stap naar bril- of contactlensvrijheid. Het is uiterst comfortabel, want jouw oog wordt minimaal belast. Lees hier meer over de ReLex SMILE-behandeling.

Lasek-ooglaserbehandeling

De Lasek-behandeling is de 'grand old lady' onder de ooglaserbehandelingen en behoort tot de eerste generatie ooglasertechnieken. Benieuwd of jij geschikt bent voor deze behandeling? Klik dan door.

Lensimplantatie

Lensimplantatie, dé oplossing wanneer je niet geschikt bent voor ooglaseren! Lees hier meer over de behandeling.

ExtraLenzen

Ooglaseren niet mogelijk? ExtraLenzen kunnen dan een intelligent alternatief zijn. Ben je benieuwd naar de behandeling? Lees dan door.

ReplaceLenzen

Met de ReplaceLens kun je levenslang alles haarscherp zien, mits alle andere onderdelen van het oog gezond blijven. Lees hier meer over ReplaceLenzen.

Low Vision Lenzen

De Low Vision Lens kan jouw slechtziendheid niet oplossen, maar wel een flink stuk leesvrijheid teruggeven. Lees hier meer over de behandeling en het herstel bij Low Vision Lenzen.

Implantaten

Mis jij een tand of kies? Dan kan een implantaat uitkomst bieden. Implantaten maken jouw gebit weer compleet en hebben een natuurlijke uitstraling. Je kunt weer onbezorgd kauwen en zonder schaamte lachen!

Facings

Wil je spleetjes tussen jouw tanden opvullen, of een afgebroken tand repareren? Met facings kan het uiterlijk van jouw gebit verfraaid worden.

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.