fbpx

Haartransplantatie


Haartransplantatie

Heb je last van beginnende kaalheid? Bevinden zich steeds vaker haren op jouw kussensloop, in de afvoer of op de vloer? De één stoort zich hier meer aan dan de ander, maar het laat geen man of vrouw koud.

Wanneer start je een haartransplantatie?

Bij mannen begint kaalheid vaak met een terugtrekkende haarlijn, dieper wordende inhammen, een dunner wordende kruin en er ontstaan dun behaarde plekken. Bij vrouwen trekt de haarlijn zich terug, ontstaan er inhammen of ontstaan er kale plekken. Pillen of shampoo kunnen het haar niet opnieuw laten aangroeien. De kaalheid valt steeds meer op en begint hinderlijk te worden.

Een haartransplantatie is een oplossing bij beginnende kaalheid. Met een haartransplantatie kunnen blijvend kale en dunne plekken verholen worden. Haar wat het haartransplantatie team verplaatst blijft een leven lang groeien. Let op: een haartransplantatie alleen stopt het haarverlies niet volledig. Wij informeren jou tijdens een consult over de mogelijkheden om hier iets aan te doen.

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Dat is de eerste vraag die wij bij een consult beantwoorden. Mensen verschillen in herkomst, huid en net zo goed ook in haar. Voor haartransplantatie maakt dit een verschil. Daarnaast kunnen er andere lichamelijke factoren zijn die mogelijkerwijs invloed hebben op de kwaliteit van de transplantatie. Dit geldt bijvoorbeeld voor de kwaliteit van de haarkrans en de grootte van het donorgebied. Al deze zaken en meer spelen een rol bij het te behalen resultaat.

Een belangrijke vraag voor jou is of dit resultaat aansluit bij jouw verwachtingen. De haartransplantatie teams in Izmir en Kusadasi kunnen voor de meeste situaties en soorten haar behandelingen uitvoeren. Je kunt vrijblijvend een afspraak met IM Medical Travel inplannen om te onderzoeken of haartransplantatie voor jou geschikt is.

Het consult in de haarkliniek

De behandeling begint met een intakegesprek met de behandelend arts, waarbij jouw medisch dossier met jou wordt doorgenomen en het te behandelen gebied wordt afgetekend. Daarnaast wordt de behandeldag met jou doorgenomen en is er ruimte voor vragen die je misschien hebt over de haar implantaten.

De behandeling

Een haarimplantatie is een dagbehandeling van gemiddeld 6 tot 7 uur. Tijdens de behandeling wordt je plaatselijk verdoofd. Daardoor voel je niets van de behandeling. Na de verdoving wordt het donorgebied (de achterzijde van het hoofd) door de haartransplantatie assistentes behandeld. Zij transplanteren de haarimplantaten één voor één. Een haarimplantaat wordt ook wel graft genoemd. Het is een groepje haarzakjes. Aansluitend maakt de arts incisies in het te behandelen gebied, om te bepalen waar en hoe de te transplanteren haarimplantaten worden geplaatst. De haartransplantatie assistentes plaatsen vervolgens de haarimplantaten één voor één in het te behandelen gebied. Tussentijds is er tijd voor een lunch die voor jou wordt verzorgd in de kliniek. Na de behandeling ontvangt je van de arts nazorginstructies en nazorgproducten en kun je even rustig bijkomen in de relax ruimte. Je kunt vermoeid zijn na een lange behandeldag. Daarna brengt onze chauffeur je weer terug naar het hotel.

De haarkliniek - haarimplantaten Turkije

FUE haartransplantatie

Heb je last van kale plekken, inhammen of geen baardgroei? Dan is een haartransplantatie wellicht iets voor jou. Benieuwd welke methodes wij gebruiken? Lees dan meer.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!