fbpx

In Turkije

In Turkije

Aankomst in Turkije

Onze chauffeur wacht jou op bij de luchthaven in Izmir. Hij heeft een bordje met jouw naam in zijn hand, zodat je hem gemakkelijk herkent. Hij brengt je naar het hotel toe.

Kennismaking Nederlandstalige hostess

Op de dag na aankomst in Turkije heb je je afspraak voor een eerste consult in de kliniek. De chauffeur haalt jou op de vooraf afgesproken tijd op bij het hotel. Onze Nederlandstalige hostess wacht je op bij de ingang van de kliniek en heet je welkom. Ze zal jou gedurende jouw verblijf in Turkije bijstaan en begeleiden. Tijdens het consult en de afspraken met de artsen zal zij de gesprekken vertalen.

Eerste consult

Allereerst moet duidelijk worden welke behandeling voor jou de beste oplossing biedt. De specialist van de kliniek zal een consult uitvoeren. Op basis van deze gegevens en jouw wensen zal de specialist een definitief behandelplan met een offerte opstellen. De specialist zal alle behandelingen, de risico’s en garantievoorwaarden met jou bespreken zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Start behandeling

Indien je akkoord bent met het behandelplan, kan de behandeling starten. Tijdens het gehele traject zullen wij jou begeleiden en, wanneer nodig, problemen voor jou oplossen.

Einde behandeling

Als jouw behandeling helemaal is afgerond, voldoe je de betaling in de kliniek. Dit kan contant of via pinbetaling. Indien je via internetbankieren wilt betalen dan betaal je al eerder in de week, omdat het een aantal dagen duurt voordat de betaling ontvangen is. Nadat de betaling is voldoen, ontvang je een Engelstalige factuur en de garantiecertificaten.

Vertrek naar Nederland

De chauffeur brengt jou weer terug naar de luchthaven.

Een implantaatbehandeling of totale gebitsrenovatie bestaat meestal uit meerdere fases. Tussen de verschillende fases zullen wij contact met jou houden om jouw genezing te monitoren. Tijdens de eerstvolgende consultdag in Nederland zullen wij jou uitnodigen en zal de specialist het genezingsproces beoordelen. We kunnen dan de volgende fase en nieuwe reis gaan plannen.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!