fbpx

Gebitsrenovatie

Gebitsrenovatie

Is jouw gebit dusdanig beschadigd of versleten en is een kleine ingreep bij de tandarts niet voldoende? Wanneer een grotere ingreep nodig is om jouw gebit in zijn oude staat te herstellen kan een gebitsrenovatie uitkomst bieden.

Soms is het zo dat na jaren jouw tanden en gebit toe zijn aan een renovatie. Dit kan komen door achterstallig onderhoud, door slijtage of gewoon door veroudering van restauraties. Of misschien is er maar een kleinigheid waarvoor u advies of een bepaalde behandeling wenst. Afhankelijk van de situatie in uw mond kunnen dan, aan de hand van digitale foto’s, (digitale)röntgenfoto’s, een mondonderzoek en uw wensen, de mogelijkheden worden besproken en een behandelplan worden opgesteld. 

Onze kliniek

Onze kliniek beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van gebitsrenovaties. Zo kunnen de tandartsen jou de beste behandeling bieden voor het herstel van jouw gebit dat zorgt voor een duurzaam, mooi eindresultaat.

De behandeling

Een gebitsrenovatie bestaat vaak uit het gebruik van een combinatie van diverse behandelingen. Doordat onze kliniek in Izmir specialisten van meerdere disciplines in huis heeft kunnen onze tandartsen unieke totaaloplossingen aanbieden voor esthetische tandheelkunde zonder dat je wordt doorverwezen. Hierdoor bereiken we het beste en mooiste resultaat. Tijdens een intakegesprek bespreken we graag jouw wensen en kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Onze specialisten

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!