fbpx

Consultdagen

Wil je weer stralend en ontspannen lachen op de foto?

Wil je een gebitsbehandeling laten uitvoeren, maar geen nummer zijn of te maken krijgen met lopendebandwerk? Kies dan voor persoonlijke aandacht en de beste specialisten, en een ontspannen verblijf. Je kunt in alle rust herstellen. Ben je benieuwd met wie je te maken krijgt in Turkije? Bezoek onze consultdagen in Nederland en België en maak persoonlijk kennis met ons team.

Consultdagen

Om jou van alle informatie te voorzien en goed te begeleiden organiseren wij ieder kwartaal consultdagen in Nederland en België. Je kunt onder het genot van een Turks hapje of drankje vrijblijvend kennismaken met ons. We nemen de tijd om jouw klachten en wensen in kaart te brengen, jouw vragen te beantwoorden en informatie te geven over jouw reis en behandeling.

Tijdens de consultdagen maak je kennis met ons en is er ruimte voor een consult met de specialist. Op basis hiervan stellen wij een behandelplan en offerte op, die je binnen 5 dagen na het consult zult ontvangen. Prettig is ook dat jij de specialist dan al eens gezien hebt en weet wie en wat je kunt verwachten als je in Turkije bent.

Data Consultdagen

IM Medical Travel organiseert op zaterdag 29 april in Brussel en zondag 30 april in Utrecht consultdagen. De eerstvolgende consultdagen hierna zullen plaatsvinden op 30 juni, 1 juli en 2 juli. Maak een afspraak via onderstaand aanmeldformulier of bel ons tijdens kantooruren.

Voor een consultafspraak hanteren wij een prijs van €47,50. Dit bedrag wordt in mindering gebracht als korting op jouw behandeling als je jouw medische reis bij ons organiseert.

Inschrijving consultdagen

"*" geeft vereiste velden aan

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.