fbpx

Consultdagen

Weer stralend en ontspannen lachen

Kies jij voor een behandeling in Turkije via IM Medical Travel, dan kies je voor:

  • Een goed georganiseerde en volledig verzorgde medische reis.
  • Transfers en begeleiding in Izmir zijn geregeld. 
  • Persoonlijke benadering met oog voor jouw wensen.
  • Een veilige en hoogstaande behandeling waarin jij centraal staat. 
  • Persoonlijke aandacht van Ilona gedurende het gehele traject.
  • Een combinatie van behandeling en een zonnige vakantie.
  • Een besparing van ruim 50% op de medische kosten.

Consultdagen

Ben je benieuwd met wie je te maken krijgt in Turkije, hoeveel je kunt besparen en hoe een medische behandeling eruit ziet?  Maak dan persoonlijk kennis met mij én de specialist. Dit kan ieder kwartaal in Nederland en België. Schrijf je in!

Data consultdagen
Vrijdag 22 september in Tilburg
Zaterdag 23 september in Utrecht
Zondag 24 september in Antwerpen 

Vrijdag 24 november in Antwerpen
Zaterdag 25 november in Utrecht
Zondag 26 november in Bergen op Zoom

Schrijf je in & maak een afspraak via onderstaand aanmeldformulier.

Schrijf je in!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Op basis van een overzichtsfoto van het gebit kunnen we al een behandeladvies opstellen.

Persoonlijk advies van de specialist
We nemen de tijd om jouw klachten en wensen in kaart te brengen, jouw vragen te beantwoorden en informatie te geven over jouw reis en behandeling. Prettig is ook dat jij de specialist dan al eens gezien hebt en weet wie en wat je kunt verwachten als je in Turkije bent.

Offerte
Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een behandelplan met offerte en plannen we een online afspraak of belafspraak in om het behandelplan samen door te nemen.

Voor een consultafspraak hanteren wij een prijs van €47,50.

Alvast eerder kennis maken? Dat kan! Plan een online of telefonisch kennismakingsgesprek.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bespaar tot 60% op je doktersrekening terwijl je geniet van de beste zorg en een heerlijke vakantie in Turkije. Tijdens het hele traject word je begeleid. Hoe klinkt dat?

Heb jij nog een zetje in de goede richting nodig? Download de gratis tips en ga gelijk aan de slag!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bespaar tot 60% op je doktersrekening terwijl je geniet van de beste zorg en een heerlijke vakantie in Turkije. Tijdens het hele traject word je begeleid. Hoe klinkt dat?

Heb jij nog een zetje in de goede richting nodig? Download de gratis tips en ga gelijk aan de slag!