fbpx

Consultdagen

Professioneel advies en persoonlijke begeleiding

Ben je op zoek naar professioneel advies en persoonlijke begeleiding voor jouw medische behoeften? Ontdek dan onze consultdagen bij IM Medical Travel. Tijdens deze bijzondere dagen bieden we een unieke gelegenheid om een persoonlijk consult en adviesgesprek te krijgen met onze ervaren artsen en experts.

Consultdagen

Of je nu op zoek bent naar een consult voor tandheelkundige behandelingen of een consult voor oogheelkundige zorg, Ilona van IM Medical Travel staat voor je klaar. Onze consultdagen zijn bedoeld om jou te helpen bij het verkennen van jouw medische opties, het bespreken van jouw specifieke behoeften en het ontwikkelen van een behandelplan dat bij jou past.

De beste oplossing

Tijdens jouw afspraak krijg je alle tijd om jouw vragen te stellen en eventuele zorgen te bespreken. Onze experts zullen naar je luisteren, jouw situatie evalueren en samen met jou de beste oplossing vinden.

Ondersteuning en begeleiding

Bij IM Medical Travel geloven we in een zorgeloze reis naar een betere gezondheid en welzijn. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige medische behandelingen, maar ook uitgebreide ondersteuning en begeleiding gedurende het hele proces.

Maak een afspraak

Dus waar wacht je nog op? Neem de eerste stap naar een gezondere toekomst en plan jouw consultdag bij IM Medical Travel. Klik hieronder om een consultdag voor tandheelkundige zorg of oogheelkundige zorg te boeken. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en je te helpen op jouw reis naar een betere gezondheid.


Alvast eerder kennismaken? Dat kan! Plan een online of telefonisch kennismakingsgesprek.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!