fbpx

Facings

Facings

Bent je niet tevreden over de uitstraling of de kleur van jouw tanden? Vermijd jij lachen op foto’s of in het bijzijn van anderen? Dan zijn facings wellicht de oplossing voor jou. Facings zijn een snelle en eenvoudige manier om een prachtig gebit te krijgen.

Wat zijn facings?

Facings zijn schildjes, zo dun als contactlenzen, die jouw eigen tanden bedekken. Facings bedekken onvolmaaktheden. Ze worden voornamelijk gebruikt om esthetische redenen, oftewel om het uiterlijk te verfraaien. Met facings corrigeer je de vorm, de kleur, slijtage of glazuurdefecten van jouw tanden. Het plaatsen gaat snel en is pijnloos. Het resultaat is schitterend. Maar het allerbelangrijkst is dat jouw eigen tanden behouden blijven. Nadat er een laagje van de tand is afgeslepen, wordt de facing geplaatst.

Waarom?

  • Je bent niet tevreden over de vorm van jouw tanden.  
  • De lengte van jouw tanden (te kort of te lang) bevalt jou niet.  
  • Je wilt graag wittere tanden, maar het gewenste resultaat niet is behaald door de tanden te bleken.  
  • Je hebt een spleetjes tussen jouw tanden en wilt daar vanaf.  
  • Jouw tanden zijn afgesleten of gebroken en je wilt weer de oorspronkelijke vorm van jouw tanden terug.

De behandeling

Stap 1: de tandarts slijpt een beetje van de tand die behandeld moet worden in de vorm die nodig is.

Stap 2: de tandarts maakt een afdruk van jouw gebit. De tandtechnicus in het laboratorium giet de afdruk uit en maakt een facing op maat voor jou.

Stap 3: de facing kan voor de eerste keer worden gepast. De kleur en de vorm van de facing bepaal je samen met de tandarts.

Stap 4: de vorm en kleur van de facing zijn bepaald en de tandtechnicus past de vorm en kleur aan. Dan kan de facing opnieuw worden gepast.

Stap 5: de tanden worden eerst voorbehandeld en van een hechtlaag voorzien. De tandarts plaatst de facing in jouw mond. Na de behandeling kun je direct genieten van jouw stralende tanden.

Onze specialisten

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!