fbpx

Uitneembare gebitsprothese

Uitneembare gebitsprothese

Het gebit vormt een belangrijk onderdeel van jouw uitstraling. Een kunstgebit kan daarom gezien worden als een grote verandering in het aanzicht van een persoon. Onze tandartsen voorzien jou van een hoogwaardig kunstgebit, waarbij de natuurlijke uitstraling centraal staat.

De behandeling

Afdruk maken: tijdens de eerste afspraak wordt er met een soort vloeibaar rubber een afdruk van jouw gebit gemaakt. In het tandtechnisch laboratorium een wordt een gipslepel samengesteld, die nodig is voor de precisie-afdruk.

Ontwerp prothese: met behulp van de gipslepel, die wordt voorzien van een laagje harde was, wordt een afdruk gemaakt. Zo kan de tandarts uitsluiten dat de randen en begrenzingen van het kunstgebit later problemen zullen opleveren. Met een licht vloeibaar afdrukmateriaal wordt de definitieve afdruk gemaakt. Daarbij worden de meest gebruikte mondbewegingen geïmiteerd, zodat we precies weten welk ontwerp jouw prothese moet krijgen.

Beetbepaling: met behulp van de nieuwe gipsmodellen worden beetplaten gemaakt. Daarmee registreert de tandarts de verhoudingen tussen jouw onder- en bovenkaak, en bepaalt hij ook de uiteindelijke stand waar jouw tanden en kiezen komen te staan. Met jou wordt de vorm en kleur besproken die de tanden in het kunstgebit krijgen.

Pasprothese: het kunstgebit is bijna klaar! Met een pasprothese kijkt de tandarts of het kunstgebit goed past en helemaal naar wens is. Als je tevreden bent met het resultaat maakt de tandtechnicus jouw nieuwe kunstgebit af.

Definitieve prothese: Eindelijk! Jouw prothese is klaar, wordt geplaatst en mag mee naar huis.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!