fbpx

ReLex SMILE-ooglaserbehandeling

ReLex SMILE-ooglaserbehandeling

Je oog herstelt comfortabel en snel en je zicht is na enkele dagen helder. Klinkt fantastisch, toch? De ReLEx SMILE-ooglaserbehandeling is de meest innovatieve methode en de meest oogvriendelijke ooglasertechniek ooit. De behandeling is een kleine stap naar bril- of contactlensvrijheid. Doordat jouw oog minimaal wordt belast, is de behandeling uiterst comfortabel.

smile ooglaseren

Belangrijke zaken

  • De behandeling is mogelijk bij sterktes tussen -2 en -12
  • De behandeling is niet mogelijk bij plus-sterkte
  • Het hoornvlies blijft stevig en sterk
  • Het is geschikt bij drogere ogen
  • Het is geschikt bij contactsporten en extreme beroepen
  • Het is geschikt voor leeftijden tussen 18 en 45 jaar

Maak je geen zorgen wanneer ReLEx SMILE niet de juiste behandeling is voor jou. Er zijn volop alternatieven. Natuurlijk dien je eerst het vooronderzoek te ondergaan om een compleet beeld te krijgen van jouw oogsituatie. Alleen dan kan je samen met de oogarts bepalen voor welke behandeling je geschikt bent.

De ReLEx SMILE-ooglaserbehandeling

De plaats van actie is het hoornvlies aan de voorkant van jouw oog. Er is 30 seconde nodig om het lentikel los te laseren. Het lentikel is een schijfachtig stukje weefsel, dat door weg te nemen de juiste correctie aan de oogbol geeft.

1. Verdoving: je krijgt een verdoving met oogdruppels.

2. Laseren: de laser creëert een miniscule opening in het hoornvlies.

3. Verwijderen: de oogarts verwijdert het lentikel via de opening. Je zicht is na enkele dagen scherp.

Het herstel

Voor een goed herstel na je ooglaserbehandeling is het belangrijk dat je voldoende rust neemt, naar de controle komt en je oogmedicatie gebruikt. Je ontvangt daar verdovende oogdruppels, ontstekingsremmende medicijnen, antibiotica en traanvervangende druppels voor. ReLEx SMILE heeft een comfortabel en snel herstel. Tijdens de eerste 4 weken kan er sprake zijn van een schommelend zicht. Vermijd de eerste week zware inspanning, Vermijd twee weken fysiek contact- en balsporten en draag twee weken geen oogmake-up. Controles zijn een belangrijk onderdeel van het nazorgtraject bij een ooglaserbehandeling. Hierbij houden de oogartsen in Nederland het herstel van je hoornvlies na de behandeling in de gaten. Zo kunnen eventuele complicaties tijdig opgespoord worden.

De specialisten

ercument-bozkurt

dr. Ercument Bozkurt

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!