fbpx

Angsten en vooroordelen

Angsten en vooroordelen

Nederlanders en Belgen zijn vaak argwanend over medische ingrepen en behandelingen in het buitenland. Wij begrijpen dit volkomen… Het is nogal wat als je moet vertrouwen op een tandarts of dokter die vele kilometer verderop werkt en waarvan jij de cultuur niet kent… Er zijn bovendien wel eens zaken op tv te zien die niet helemaal goed verlopen, maar het risico hierop is in Nederland en België even groot. Alleen betaal je als het mis gaat in Nederland of België een extra dure rekening! Bij IM Medical Travel zien wij het als onze taak om jou in te laten zien dat het ook anders kan…

Tandartsindustrie

Dat er in de tandartsindustrie wel eens dingen mis gaan heeft meestal te maken met het gebruiken van foute materialen. In de klinieken in Turkije waarmee wij samenwerken gebruiken ze echter precies dezelfde materialen als tandartsen in Nederland en België. De Turkse tandartsen volgden dezelfde studies en de klinieken krijgen dezelfde controles op het gebied van veiligheid en hygiëne. Het beroep tandarts of mondhygiënist is in Turkije niet anders dan in Nederland of België.

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • Je kunt na behandeling meer geld besteden aan leuke uitjes of investeringen dan wanneer je dezelfde behandeling in jouw thuisland laat doen.
  • Het voelt beter als je meer waarde voor jouw geld krijgt. Zeker bij medische behandelingen of investeringen in jezelf die je vaak al met tegenzin laat doen.
  • Cosmetische behandelingen zijn in Turkije mogelijk voor mensen met minder besteedbaar inkomen.
  • Zelfs wanneer de medische kosten internationaal gaan stijgen zit je bij ons nog steeds veilig met jouw behandelingen.
  • Je beleeft een compleet andere, toeristische ervaring voor minder geld dan in jouw thuisland. Mensen associëren een medische reis niet voor niks met vakantie!
  • Nederlanders en Belgen ervaren steeds grotere problemen met mondzorg in hun eigen land, vanwege steeds stijgende kosten, afname van het aantal tandartsen neemt af, patiëntenstops, langere wachttijden en extra hoge doktersrekening tot gevolg.

Op ruim 3 uur vliegen vanuit Amsterdam, Eindhoven / Brussel bieden wij een veilige, comfortabele en volledig verzorgde oplossing voor jou. Op onze website laten wij jou zien hoe wij tot 60% goedkoper dan in eigen land tandartsbehandelingen, oogbehandelingen, haartransplantaties en medisch-cosmetische ingrepen uitvoeren in onze privéklinieken in Turkije.

Wij laten jou zien wie wij zijn, wat wij doen en waarom jij ons kunt vertrouwen! Je zult zien dat je zonder aanvullende verzekering duizenden euro’s kunt besparen, terwijl je tussen de behandelingen door van de cultuur, de prachtige omgeving en het strand geniet van al het moois dat Turkije jou te bieden heeft.

Bekijk de reviews van de patiënten die jou voor zijn gegaan, zonder in te leveren op de Nederlandse kwaliteitsstandaarden. Of vraag direct een vrijblijvend consult aan.

Wij bieden de best betaalbare optie voor medische reizen vanuit dure Europese landen zoals Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Ierland.

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.