fbpx

Angsten en vooroordelen

Angsten en vooroordelen

Wij zijn vaak argwanend over medische ingrepen en behandelingen in het buitenland. Dit is ook begrijpelijk… Het is nogal wat als je moet vertrouwen op een tandarts of dokter die vele kilometer verderop werkt en waarvan jij de cultuur niet kent. Er zijn bovendien weleens zaken op tv te zien die niet helemaal goed verlopen, maar het risico hierop is in Nederland en België even groot. Alleen betaal je als het misgaat in Nederland of België een extra hoge rekening! Bij IM Medical Travel zien wij het als onze taak om jou te laten inzien dat het ook anders kan.

Dat er in de medische industrie weleens dingen misgaan, heeft meestal te maken met het gebruiken van verkeerde materialen. In de klinieken in Turkije waarmee wij samenwerken gebruiken ze echter precies dezelfde materialen als artsen in Nederland en België. De Turkse artsen volgden dezelfde studies en de klinieken krijgen dezelfde controles op het gebied van veiligheid en hygiëne. Het beroep arts of specialist is in Turkije niet anders dan in Nederland of België.

Tandartsangst

Zie je op tegen het bezoek aan de tandarts? Ben je bang dat jouw behandeling veel pijn gaat opleveren, bijvoorbeeld omdat je kiezen moet laten trekken? Onze hostess neemt uitgebreid de tijd om jou te begeleiden. Ze zal zowel voor en tijdens als na alle behandelingen bij jou in de buurt zijn om je in de watten te leggen en te vertroetelen. Bij onze tandkliniek kun je met een roesje behandeld worden door een gespecialiseerde narcosetandarts.

Waarom kies je voor een behandeling met een roesje?

Ben je bang voor de tandarts en maak je het bezoek liever niet mee? Je kunt bij ons terecht voor een behandeling onder een roesje, zodat je jouw tandartsbehandeling kunt ondergaan zonder er iets van te merken. Als je hiervoor kiest, dan kun je genieten van de volgende voordelen:

  • Tandartsbehandeling onder volledige narcose
  • Angsttandartsen met ervaring en begrip
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Veilig en snel

De behandeling met een roesje:

De narcosetandartsen zijn gespecialiseerd in patiënten met (extreme) angsten voor tandartsbehandelingen. Doordat de behandelingen met een roesje worden uitgevoerd, merk je niets van de behandeling. Toch krijgt jouw gebit wel de aandacht en zorg die nodig is. 

Voor jouw behandeling word je geholpen door een professionele anesthesioloog die jou het roesje toedient. Zodra het roesje is ingewerkt, wordt jouw behandeling uitgevoerd door onze narcosetandartsen. Zij hebben de nodige ervaring om de behandeling uit te voeren bij een patiënt die een roesje toegediend heeft gekregen. Het roesje werkt 3 uur. Na de behandeling word je naar de uitslaapkamer gebracht, waar je rustig kunt bijkomen. 

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!