fbpx

Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews. Zij gingen je voor!

Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vind je al onze reviews.
Zij gingen je voor!

Arja van den Dikkenberg

Veenendaal

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

Ed Charleston

Raamsdonksveer

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

Michel Hagedoorn

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

Martijn Kind

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

Henk Jansen

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

Harrie Blokker

“Het voelde allemaal supergoed. Ook het presentje bij thuiskomst is daar een onderdeel van. Het allerprettigste is de betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Uiteindelijk is mijn eindoordeel afhankelijk van het resultaat. Ik zou zeggen ga zo door en het komt goed met jullie organisatie, kwaliteit komt altijd boven drijven!”

Anja Ligt

“In oktober heb ik mijn tandartsbehandeling voortgezet bij de tandartskliniek in Izmir. Zoals afgesproken werden we van te voren keurig bij ons hotel in Kusadasi opgehaald door Ilona met het busje. Bij de tandarts aangekomen, werden we vriendelijk ontvangen. De tandarts heeft me precies uitgelegd wat er de komende 3 dagen was gepland voor het plaatsen van de brug op mijn implantaten. Je wordt echt betrokken bij je behandeling. De hele behandeling heb ik als heel prettig ervaren, ondanks dat ik angst heb voor tandartsbehandelingen. En voor Ilona ook een dikke pluim, ze doet het fantastisch!”

Rob van Wijnen

“Wij hebben een fantastische tijd/vakantie gehad in Kusadasi. Resorthotel Sealight is de vijf sterren meer dan waard. We kunnen niet anders zeggen. Het enige minpunt is dat het wat ver van de bewoonde wereld afligt, maar daardoor wel heel rustig ligt en de dolmusbusjes rijden daar af en aan richting centrum en zijn heel goedkoop. Wat betreft de tandartskliniek: die maakt zijn faam meer dan waar. Gastvrij, professioneel en zeer snel werkend. In drie behandelingen was ik zes kronen, vier vullingen en een wortelkanaalbehandeling verder en alles was geheel pijnloos en goed. Het nuttigen van maaltijden was geen probleem, wel uitkijken natuurlijk. En dan nog een groot compliment voor onze hostess Ilona, die bij de eerste behandeling alles regelt: De transfers, de vertaling van het behandelplan en de kosten daarvan. Hulde!”

Hendrik L.

“Ik ben super tevreden over mijn gebit en de gang van zaken. Ik heb in maart dit jaar (2020) 22 facings laten zetten via IM Medical Travel. Vanaf het begin hier in Nederland ben ik top behandeld door Ilona. In Turkije waren de transfers en begeleiding van het vliegtuig naar hotel en naar de kliniek ook super top geregeld. Ik had geen pijn met het zetten van de facings. En ze zijn echt mooi geworden. Nu is het augustus en ze zijn nog steeds heel mooi . En ook hier in Nederland is de nazorg top geregeld door Ilona. Ik ben een heel erg blije en tevreden klant 👍😁 “

Fiona de Jong

“Na heel lang te hebben getwijfeld om deze stap te nemen, ben ik door de exorbitante prijsstijgingen overstag gegaan en heb ik via 4s-travel een reis naar Kusadasi geboekt om een vierdelige brug te laten vervangen. Dit is een zeer opmerkelijke reis geworden, op alle fronten zeer positief, vanaf het moment dat wij door Ilona op het vliegveld in Izmir werden opgehaald tot aan het moment dat zij ons terugbracht, 9 dagen later, hebben wij alles als een warm bad gekoesterd. Ilona, zo verschrikkelijk behulpzaam, werkelijk niets was haar te veel! De tandarts, zo veel service verlenend, daar kunnen de tandartsen hier in Nederland nog een voorbeeld aan nemen en dan ook nog de kennis en apparatuur in huis hebbende. Het hotel, Sealight Beach resort, werkelijk alles perfect! Wij als fervente Spanjegangers zijn om! We zijn al bezig ons te oriënteren om nog een weekje in het najaar te gaan, om nog even van al die luxe te gaan genieten.”

Wij vinden jou belangrijk!

Ben je tevreden over ons? Vertel ons jouw verhaal en inspireer anderen! Je kunt hieronder een review achterlaten door het formulier in te vullen.

Alvast bedankt!

Laat een review achter

"*" geeft vereiste velden aan

im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!