fbpx

FUE haartransplantatie

FUE haartransplantatie

Wanneer je een resultaat wilt dat blijft, dat natuurlijk oogt maar toch zorgt voor een volle bos haar, dan is de FUE haartransplantatie voor jou uitermate geschikt. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en is een methode waarbij de haarzakjes stuk voor stuk uit jouw haarkrans worden gehaald met een klein, hol naaldje.

Kwaliteit

Wij verzekeren een optimale kwaliteit van de behandeling met diverse factoren:

  • Het haartransplantatieteam, geleid door een cosmetische chirurg die eindverantwoordelijke is en met zorg alle incisies maakt.
  • Haartechnici, die goed opgeleid moeten zijn en daarnaast een nauwkeurige rol hebben in de uitvoering van de haartransplantatie. Zij zijn vele uren bezig met het uithalen en inbrengen van de implantaten en de nazorg.
  • De optimale keuze van instrumentarium. Zelfs het kleinste instrument speelt een grote rol in het uiteindelijke resultaat van de behandeling en daarna.

FUE Saffier

Saffier is een type naaldje dat gebruikt wordt tijdens een haartransplantatie. De grootte van het Saffierboortje waar het nieuwe kanaal mee wordt geboord is afhankelijk van de grootte van de haarzakjes die geplaatst zullen worden. De cosmetische chirurg selecteert uit welk gebied van jouw hoofdhuid de multi grafts worden gehaald. Multi grafts zijn haarzakjes waar meerdere haartjes uit groeien, waardoor ze meer dikte en dichtheid geven.

FUE Saffier is geen haartransplantatietechniek, maar het zegt wel iets over het materiaal dat gebruikt wordt tijdens de haartransplantatie. Het succes van je haartransplantatie wordt uiteindelijk bepaald door de kundigheid van de cosmetische chirurg en zijn haartransplantatieteam. Deze kijken naar de haartransplantatiemethode die het beste past bij jouw situatie. Met de FUE Saffier kunnen er meer grafts per cm² worden geïmplanteerd, waardoor jouw huid nog sneller herstelt.

Is een FUE haartransplantatie iets voor mij?

Ben je benieuwd of deze haartransplantatie iets voor jou kan zijn? Kijk dan op onderstaande pagina’s!

De haarkliniek

De haarkliniek in Izmir is volledig gespecialiseerd op het gebied van haartransplantaties. In combinatie met jarenlange ervaring, is deze haarkliniek een vertrouwd adres voor het oplossen van haaruitvalproblemen. De klinieken bieden jou ook specialistische haartransplantatiebehandelingen aan, zoals een wenkbrauw-, snor- en baardtransplantatie, alsook reconstructieve haartransplantaties.

De methode

Een haartransplantatie is maatwerk en per situatie verschillend. Bij een haartransplantatie met FUE worden alle haarzakjes, oftewel grafts, stuk voor stuk met een holle naald verwijderd. Met een pincet haalt de haartechnicus het zakje uit de hoofdhuid. De haarkliniek investeert in de FUE haartransplantatie methode door onder andere regelmatig onderzoeken te doen. Zo bewaren zij de haarzakjes tussen het uithalen en het implanteren in een speciale vloeistof. Daarbij verrichten zij onderzoek om de haartransplantatiemethode alsmaar te blijven verbeteren.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bespaar tot 60% op je doktersrekening terwijl je geniet van de beste zorg en een heerlijke vakantie in Turkije. Tijdens het hele traject word je begeleid. Hoe klinkt dat?

Heb jij nog een zetje in de goede richting nodig? Download de gratis tips en ga gelijk aan de slag!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bespaar tot 60% op je doktersrekening terwijl je geniet van de beste zorg en een heerlijke vakantie in Turkije. Tijdens het hele traject word je begeleid. Hoe klinkt dat?

Heb jij nog een zetje in de goede richting nodig? Download de gratis tips en ga gelijk aan de slag!