fbpx

Bruggen

Bruggen

Als je meerdere tanden of kiezen mist, kan een brug de oplossing zijn. Een brug bestaat uit meerdere kronen. Tussen de kronen bevindt zich een dummy, deze heeft als doel om het gat van de verloren tand of kies op te vullen. Een brug heeft een natuurlijke uitstraling en lijkt precies op jouw eigen tanden.

Na het plaatsen van een brug kun je de functies terugwinnen die je samen met een of meerdere tanden kwijt bent geraakt, zoals bijvoorbeeld:

  • De esthetiek
  • Obstructie
  • De mogelijkheid om te kauwen
  • De vorm van jouw gezicht
  • Jouw spraak en uitspraak

De behandeling

Stap 1: indien je een kies mist, slijpt de tandarts jouw kiezen aan beide zijden van de lege ruimte, zodat hij er een brug overheen kan plaatsen.

Stap 2: de tandarts maakt een afdruk van jouw gebit en dezer afdruk gaat naar een tandtechnicus in het laboratorium, die voor jou een brug op maat maakt.

Stap 3: de brug kan voor de eerste keer worden gepast. De kleur en de vorm van de brug bepaal je samen met de tandarts.

Stap 4: nu de vorm en de kleur van de brug zijn bepaald, past de tandtechnicus de vorm en kleur aan. Dan kan de brug opnieuw worden gepast.

Stap 5: de brug wordt in jouw mond geplaatst door de tandarts.

Onze specialisten

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.