fbpx

De klinieken

De klinieken

Voor jouw behandeling verwelkomen we je graag in een van de klinieken in Turkije.

Tandheelkunde

Wanneer je ontevreden bent met je gebit, is een tandheelkundige een mooie, permanente oplossing van jouw probleem. Jouw tandheelkundige behandeling vindt plaats in de tandartskliniek in Izmir. Deze kliniek in Izmir is in 2017 verhuisd naar een volledig gerenoveerde locatie, voldoet aan alle kwaliteits- en hygiënenormen en maakt gebruik van de laatste behandelmethoden en technieken. In Izmir vind je alle specialisaties onder één dak, zodat alle soorten tandheelkundige behandelingen in één kliniek kunnen worden uitgevoerd. Daardoor ben je met elke klacht of wens welkom. De kliniek is bovendien in het bezit van een ISO 9001 certificaat.

Je wordt geholpen in een van de moderne behandelkamers. Er werken verschillende specialisten, zoals een kaakchirurg, een endodontist, een orthodontist, een paradontoloog en een mondhygiëniste. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld:

  • Een volledige gebitsrenovatie
  • Implantaten
  • Kroon en brugwerk
  • Klikgebit
  • Facings.

De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens je behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je ongemak ervaart. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. Er zijn rustkamers aanwezig, zodat je je even kunt terugtrekken om te ontspannen en bij te komen na de behandeling. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je zorgeloos en comfortabel door de behandeling komt.

Oogheelkunde

Jouw oogheelkundige behandeling vindt plaats in de oogkliniek in Izmir of Istanbul. Alle verschillende soorten oogheelkundige behandelingen worden hier uitgevoerd. Daardoor ben je met elke klacht of wens op je plek. Je wordt behandeld in een moderne behandelkamer. Beide klinieken maken gebruik van de laatste behandelmethoden en technieken, en de klinieken zijn tevens in het bezit van een ISO 9001 certificaat.

De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je ongemak ervaart. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je zorgeloos en comfortabel door de behandeling komt.

Haartransplantatie

Jouw haartransplantatie plaats in de haarkliniek in Izmir. De kliniek in Izmir is recent volledig gerenoveerd en voldoet aan alle kwaliteits- en hygiënenormen, zodat jij van een optimale ervaring kunt genieten. De kliniek maakt gebruik van de laatste behandelmethoden en -technieken. Alle haarbehandelingen worden in deze kliniek uitgevoerd met de FUE methode. De klinieken is bovendien in het bezit van een ISO 9001 certificaat en heeft moderne behandelkamers. In deze kliniek kunnen alle FUE haartransplantaties worden uitgevoerd. Je kunt hier terecht voor onder andere een:

  • Haartransplantatie voor mannen
  • Haartransplantatie voor vrouwen
  • Wenkbrauw- en wimpertransplantatie
  • Baard- en snortransplantatie
  • Inhammentransplantatie.

De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je pijn hebt. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. Je krijgt een lunch aangeboden in de kliniek. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je zorgeloos en comfortabel door de behandeling komt.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!