fbpx

Visie en missie

Visie en missie

IM Medical Travel wil medische zorg toegankelijk maken voor iedereen. Dit doen wij door het bieden van kwalitatief hoogstaande medische zorg door gediplomeerde en ervaren artsen in privéklinieken in Turkije. Hier staan rust en aandacht centraal. De persoonlijke zorg en begeleiding van IM Medical Travel is veilig, betrouwbaar en betaalbaar. Jouw medische wensen en gezondheid staan bij ons altijd en overal op nummer één.

Wij begeleiden onze klanten gedurende hun gehele medische traject en staan klaar vanaf het moment van een eerste kennismakingsgesprek tot na de behandeling. De nazorg in Nederland is goed geregeld en de garantiebepalingen zijn helder. Wij regelen niet alleen de behandeling, de reis en het verblijf en de transfers in Izmir, maar zorgen er ook voor dat onze hostess 24/7 paraat staat om jou te begeleiden en gesprekken te vertalen. Zo kom je na aankomst in Turkije niet met je mond vol tanden te staan. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, inclusief de voor- en nazorg in Nederland.

Door de ontwikkelingen in de branche van medische specialisten, de vrije tarievenstructuur en de veranderende (aanvullende) zorgverzekeringsdekkingen, zullen steeds meer mensen kiezen voor een behandeling in het buitenland.

Kernwaarden IM Medical Travel

Begrip, vertrouwen en openheid in combinatie met een voordelige prijs zijn de kernwaarden van IM Medical Travel.

Op onze website tref je informatie aan over de klinieken, onze specialisten, reis en verblijf, prijzen, het laatste nieuws en ervaringen van andere gasten. Wij bieden jou een ontspannen en zo prettig mogelijke manier aan een mooi en gezond uiterlijk te helpen. Reis met IM Medical Travel en combineer een gespecialiseerde medische behandeling aan een ontspannen vakantie en bespaar tot 60% op de doktersrekening.

IM Medical Travel ontzorgt mensen die voor een medische of cosmetische behandeling naar Turkije willen reizen door het aanbieden van geselecteerde medische behandelingen door internationaal opgeleide specialisten met een hoog kwaliteitsniveau voor een voordeligere prijs dan dat je in Europa zou betalen, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!