fbpx

Groepsreis

Volledig georganiseerde groepsreis

Droom je van een stralende glimlach en een zorgeloze vakantie, maar voel je je wat onzeker om alleen naar Turkije te reizen? Maak je geen zorgen: wij staan voor je klaar. Bij ons kun je genieten van een volledig georganiseerde groepsreis naar Turkije, waarbij alles tot in de puntjes voor je wordt geregeld.

groepsreis

Geniet van je reis

Bij aankomst op de luchthaven ontmoet je Ilona en medereizigers. Vanaf dat moment staan wij voor je klaar. We regelen alles: van inchecken in het hotel tot transfers naar de kliniek, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het genieten van jouw reis.

Persoonlijke begeleiding

De chauffeur brengt je naar de accommodatie. Onze hostess zal je dagelijks begeleiden. Niet alleen in het hotel, maar ook in de kliniek waar je de behandeling zult ondergaan.

Ga mee op ontdekkingstocht

Natuurlijk draait het bij ons niet alleen om behandelingen; we willen dat je ook optimaal van jouw vakantie geniet. Daarom nemen we je mee op een ontdekkingstocht door het prachtige Izmir, waar je kunt genieten van historische plekken, moderne winkels en heerlijke restaurants.

Volledig ontspannen

Onze hostess staat altijd voor je klaar. Of het nu gaat om extra begeleiding, vertalingen of gewoon een luisterend oor. Zo kun jij je volledig ontspannen en genieten van jouw reis naar een stralende glimlach.

Reserveer snel

Mis deze kans niet om jouw droomreis werkelijkheid te laten worden. De eerstvolgende groepsreis staat gepland van 12 tot 19 mei, dus reserveer snel jouw plekje en laat ons voor de rest zorgen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je weer veilig thuis te brengen.

Warme gastvrijheid

Stap aan boord van onze groepsreis, gepland van 12 tot 19 mei, en laat je meeslepen door de warme gastvrijheid van Turkije. Als mei voor jou nog te vroeg is, kun je ook overwegen om deel te nemen aan onze volgende groepsreis van 22 tot 29 september.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!