fbpx

Lensimplantatie

Lensimplantatie

Lensimplantatie is een minder bekende, maar zeer effectieve behandeling om zonder hulpmiddelen te kunnen zien. Het is de perfecte oplossing wanneer je niet geschikt bent voor ooglaseren, maar wel af wilt van jouw bril, contactlenzen en leesklachten. Een geavanceerde kunstlens in jouw oog corrigeert jouw zichtafwijkingen voor dichtbij, veraf of slecht zicht. Een lensimplantaat kan zelfs staar verwijderen. De resultaten zijn extreem goed te voorspellen.  

Wat betekent ‘lensimplantatie’ precies?

Lensimplantatie is letterlijk het plaatsen van een kunstlens in jouw oog. Dit kan op 2 manieren. Implanteren vóór jouw natuurlijke ooglens of als vervanging van jouw eigen ooglens. Zo kun je brilvrij door het leven gaan. Welke behandeling er het beste bij jou past ligt aan jouw oogsituatie, leeftijd en leefstijl. In onze oogkliniek in midden Nederland bepalen we tijdens een gratis en vrijblijvend vooronderzoek welke behandelingsmethode het beste bij jou past. Zijn jouw ogen meer geschikt voor een lensimplantatie? Dan krijg je, altijd in samenspraak met de oogarts, ExtraLenzen of ReplaceLenzen.

Het vooronderzoek in Nederland

De eerste stap in jouw behandeltraject is het vooronderzoek. Dit onderzoek is essentieel om jouw oogsituatie exact in kaart te brengen. Zonder vooronderzoek kunnen wij jou geen behandeling bieden. Het vooronderzoek is inclusief oogmetingen, een consult en gesprek met de oogarts en een behandeladvies. Dit is altijd gratis en vrijblijvend, ook als je uiteindelijk besluit om niet behandeld te worden. Plan via IM Medical Travel een vooronderzoek bij de oogarts in Midden-Nederland om een inzicht in je eigen ogen te krijgen.

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.