fbpx

Review Hagedoorn


Super team

Als kind kreeg ik al snel slecht zicht. Op een moment zat ik al op – 6,75 . Na jaren met een bril te hebben gelopen ben ik overgestapt op zachte lenzen. Maar hier kon ik steeds slechter tegen en op het laatst had ik geen lenzen meer voor 2 jaar, maar daglenzen. Ook hier kreeg ik steeds sneller geïrriteerde ogen van.

Ik kreeg toen de tip om voor lensimplantaten te gaan. Het grootste voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld oog laseren is dat lensimplantatie weer ongedaan gemaakt kan worden. Of als ooit de sterkte weer achteruit gaat, je een andere lens kunt laten plaatsen. Bij laseren, maken ze kleine sneetjes in de oogspieren, welke nooit meer ongedaan gemaakt kunnen worden. De kosten ten opzichte van 10 jaar lang zachte lenzen of bril aanschaffen en lensimplantatie komen op hetzelfde uit.

Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.

Bij thuiskomst ontving ik een welkom thuis presentje van IM Medical Travel. Dit maakte de reis echt af. Na 14 dagen mijn ogen druppelen kon ik nog een keer voor een nacontrole terecht in de kliniek in Nederland. Hier was ik al bekend, want ik had hier ook het vooronderzoek gehad. Gedurende de periode tussen het vooronderzoek en de nacontrole heb ik regelmatig contact gehad met Ilona. Zij vroeg mij regelmatig hoe het gaat en beantwoordde de vragen die ik had. Dit vond ik heel erg prettig.

Behalve het gemak dat je geen bril op hebt of lenzen in moet doen, zijn het vooral de kleine dingen die het zo fijn maken. In de nacht kan ik de tijd gewoon lezen op de wekker radio. En in het zwembad hoef ik de mensen niet meer schimmig te herkennen aan de kleur zwembroek.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!