fbpx

Onze specialisten

Onze specialisten

Ontmoet hier onze specialisten.

Dr Mert – Cosmetische tandheelkunde en implantologie

Opleiding

  • DDS. Ege University School of dentistry (2006)
  • PhD: Ege universitair diploma gezondheidswetenschappen, afdeling prosthodontie (2013) doctoraat (Prosthodontist)

Werkervaring

2006 – 2017: Onderzoeksassistent aan de Ege Universiteit

2006 – 2013: School of Dentistry Dept of Prosthodontics, Izmir, Turkije

2008 – 2017: TAMDENT Oral and Dentalcare Clinic, Izmir, Turkije

2013 – 2017 CTG Dentalcare Izmir, Turkije

2017 – heden Medeoprichter van Dentaglobal kliniek in Izmir, Turkije

Dr Mehmet – Prostodontist en kaakchirurgie

Opleiding

  • 1973-1978 Ege University, Tandheelkunde
  • 1989-1994 PhD in Afdeling Tandheelkunde, School of Dentistry, Ege University, Izmir in Turkije

Werkervaring

12.1978 – 8.1979 Kula Public Hospital Kula, Manisa in Turkije

8.1979 – 1.1980 Şirinyer 4 e Medisch Centrum Şirinyer, Izmir in Turkije

1.1980 – 10.1980 İzmir Public Medical Center, Izmir in Turkije

10.1980 – 8.1992 İzmir Public Dental Hospital, Izmir in Turkije

10.1992 – 10.1994 Torbalı Openbaar Medisch Centrum Torbalı, Izmir in Turkije

10.1994 – İzmir Public Dental Hospital- Prostodontoloji & Implantology Department, Izmir in Turkije

1994 – 2009 Werkzaam in klinieken, Izmir in Turkije

2010 – 2017 CTG Kliniek, Izmir in Turkije

2017 – heden Dentaglobal Kliniek, Izmir in Turkije

DDS Inci – Tandenbleken en botox

Opleiding

  • Afgestudeerd in 1978 aan de Ege Universiteit Faculteit Tandheelkunde.

Werkervaring

1978 – 1980 İzmir Public Medical Center Şirinyer, Izmir in Turkije

1983 – 1999 İzmir Public Dental Hospital, Izmir in Turkije

2000 – 2009 Werkzaam in klinieken, Izmir in Turkije

2010 – 2017 CTG Kliniek, Izmir in Turkije

2017 – heden Dentaglobal Kliniek, Izmir in Turkije

1978 – 1999 toepassingen voor convolutionele behandeling Bleaching-toepassingen

Onze hostessen

Ontmoet hier onze hostessen.

Hostess Özge

Özge spreekt Engels, Frans en Duits.

Hostess Melis

Melis spreekt Engels, Frans en Duits.

Hostess Sylvia Polders

Sylvia is ons aanspreekpunt in België en spreekt vloeiend Nederlands en Frans. Vanaf juli 2023 zal Sylvia onze hostess in Kusadasi en Izmir zijn en de groepreizen begeleiden.

“Mijn naam is Sylvia Polders en ik ben 45 jaar oud. Ik ben getrouwd met Necati Say. Hij is 42 jaar oud. Samen zijn we de trotse ouders van Tristan (14) en Elyan (11). In 2007 woonden Necati en ik samen in Turkije en in 2009, toen we onze eerste zoon verwachtten, hebben we besloten om terug te keren naar België voor de opvoeding en de scholing van onze kindjes.

Vandaag zijn de kindjes groter, zijn ze voorbeeldige leerlingen en hebben ze een goede basisopleiding gehad. 2023 zal een jaar zijn met grote stappen in ons leven en nieuwe uitdagingen voor heel het gezin: we hebben namelijk samen besloten om terug te keren naar Turkije. We nemen al onze bagage mee zowel op vlak van talen, professionele ervaring in de medische wereld & de ziekenhuizen, technologie en het verwelkomen & ontvangen van onze gasten.

Ons persoonlijk verhaal in Kuşadası (waar onze familie woont) & Izmir verderzetten en een nieuwe uitdaging aangaan samen met IM Medical Travel, lijkt ons de perfecte combinatie!”

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.