fbpx

Behandelingen voor mannen

Behandelingen voor mannen

Worden jouw inhammen groter en trekt jouw haarlijn terug? Haaruitval is helaas iets waar bijna iedere man mee te maken krijgt. Een groot aantal mannen ervaart dit niet als prettig. Het proces van haarverlies kunnen we niet stoppen, maar vaak wel afremmen.

Voorkomende problemen

Naast kaalheid van het hoofd komen haaruitval of kale plekken ook voor bij baard en snor. Littekens in behaarde gebieden vertonen vaak verminderde haargroei. Belangrijk om vast te stellen is wat de oorzaak van haaruitval is. Dit is de oplossing voor jou wanneer je last hebt van haaruitval. Het is een veelvoorkomend probleem dat zich vaak al op jonge leeftijd uit. Meestal begint het met een terugtrekkende haarlijn, waarna er op een gegeven moment kale plekken ontstaan. Heb je hier last van en wil je het liefst jouw haren weer terug? Onze haartransplantatie teams in Izmir en Kusadasi bieden hier een definitieve oplossing voor.

Inhammen haartransplantatie

Inhammen zijn vaak het eerste teken van haaruitval. De haarlijn trekt zich terug, misschien zonder dat je dat merkt, maar als die inhammen per maand dieper worden, wordt het pas echt vervelend. Voor velen is dit scenario een nachtmerrie. Het maakt je onzeker, ondanks dat het veel voorkomt. Gelukkig kunnen inhammen tegenwoordig eenvoudig opgevuld worden door middel van een inhammen haartransplantatie.

Snor- en baardtransplantatie

Een mooie volle baard is meer dan alleen een modetrend. Een baard wordt gezien als een teken van mannelijkheid en een stoere uitstraling. Groeit jouw baard of snor niet door op bepaalde plekken of is jouw baard of snor dun of zwak? Of heb je wellicht een litteken waardoor jouw baard of snor niet zo mooi en vol is als je zou willen? Een snor- en baardtransplantatie zorgt permanent voor een juiste oplossing.

Wimper- en wenkbrauwhaartransplantatie

De FUE wimper- en wenkbrauwhaartransplantatie geeft een blijvend resultaat voor het herstellen of opnieuw aanbrengen van jouw wenkbrauwen en/of wimpers. Bij deze behandeling worden de haarzakjes met één tot drie haren verwijderd uit het donorgebied (de achterzijde van jouw hoofd) en vervolgens één voor één geplaatst in jouw wenkbrauwen/wimpers.

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.