fbpx

Behandelingen voor mannen

Behandelingen voor mannen

Worden jouw inhammen groter en trekt jouw haarlijn terug? Haaruitval is helaas iets waar bijna iedere man mee te maken krijgt. De meeste mannen ervaren dit als zeer vervelend. Het proces van haarverlies kun je niet stoppen, maar vaak wel afremmen.

Voorkomende problemen

Naast kaalheid van het hoofd komen haaruitval of kale plekken ook voor bij baard en snor. Littekens in behaarde gebieden vertonen vaak verminderde haargroei. Belangrijk om vast te stellen is wat de oorzaak van haaruitval is. Haaruitval ontstaat bijvoorbeeld door erfelijkheid of de hormoonhuishouding. Het is een veelvoorkomend probleem dat zich vaak al op jonge leeftijd uit. Meestal begint het met een terugtrekkende haarlijn, waarna er op een gegeven moment kale plekken ontstaan. Heb je hier last van en wil je het liefst jouw haren weer terug? Het haartransplantatieteam in Izmir biedt je een definitieve oplossing.

Inhammen haartransplantatie

Inhammen zijn vaak het eerste teken van haaruitval. De haarlijn trekt zich terug, misschien zonder dat je dat in de eerste instantie merkt, maar als die inhammen alsmaar dieper worden, wordt het pas echt storend. Voor velen is dit scenario een nachtmerrie. Het maakt je onzeker, ondanks dat het veel voorkomt. Gelukkig kunnen inhammen tegenwoordig eenvoudig opgevuld worden met behulp van een haartransplantatie.

Snor- en baardtransplantatie

Groeit jouw baard of snor niet door op bepaalde plekken, is jouw baard of snor dun, of heb je wellicht een litteken waardoor jouw baard of snor niet zo mooi en vol is als je zou willen? Een mooie volle baard is meer dan alleen een modetrend. Een baard wordt gezien als een teken van mannelijkheid en een stoere uitstraling. Een snor- en baardtransplantatie zorgt permanent voor een juiste oplossing.

Wimper- en wenkbrauwhaartransplantatie

De FUE wimper- en wenkbrauwhaartransplantatie geeft een blijvend resultaat voor het herstellen of opnieuw aanbrengen van jouw wenkbrauwen en/of wimpers. Bij deze behandeling worden de haarzakjes met één tot drie haren verwijderd uit het donorgebied (de achterzijde van jouw hoofd) en vervolgens één voor één geplaatst in jouw wenkbrauwen/wimpers.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!