fbpx

Consultdagen tandarts

Wij maken jouw glimlach betaalbaar en stralend

Ontdek de voordelen van een tandartsconsult bij IM Medical Travel! Tijdens jouw afspraak hier zal onze Turkse tandarts een grondige controle uitvoeren, eventuele gebitsproblemen vaststellen en een behandelplan opstellen dat helemaal bij jou past.

consultdagen tandarts

Uitgebreid mondonderzoek

Jouw afspraak zal ongeveer 20 minuten duren, precies genoeg tijd om alles te bespreken. Bij IM Medical Travel ontmoet je Ilona en tandarts dr. Mert, onze ervaren tandarts met een passie voor het verbeteren van glimlachen. Dr. Mert zal een uitgebreid mondonderzoek uitvoeren, inclusief het controleren op gaatjes, tandvleesproblemen en andere mogelijke aandoeningen.

Behandelplan op maat

Indien je een recente OPG (overzichtsfoto) van je gebit hebt, wil dr. Mert deze graag zien voor een nog nauwkeuriger beeld van je mondgezondheid. Om een volledig beeld van jouw mondgezondheid te krijgen maakt dr. Mert een 3D-scan van jouw gebit. Na het onderzoek zal dr. Mert de bevindingen met je bespreken en alle vragen beantwoorden die je hebt. We luisteren ook graag naar jouw wensen en verwachtingen, zodat we een behandelplan kunnen opstellen dat aan al jouw behoeften voldoet.

Vertrouwen en duidelijkheid

Een ander voordeel van IM Medical Travel is dat je de specialist al ontmoet in Nederland, waardoor je al vooraf weet met wie je te maken krijgt als je in Turkije bent. Dit zorgt voor vertrouwen en duidelijkheid gedurende het hele proces.

Geen verrassingen achteraf

Na de afspraak ontvang je binnen 5 dagen een op maat gemaakt behandelplan inclusief offerte van onze behandelcoördinator Ilona. Dit is niet alleen geruststellend, maar voorkomt ook verrassingen als je in Turkije bent. Je weet precies waar je aan toe bent en wat de kosten zijn, wat een zorgeloze ervaring garandeert.

Betaalbaar en stralend

De investering voor dit consult bedraagt 47,50 euro. Echter, dit bedrag ontvang je als korting wanneer je binnen 2 maanden na de consultdag jouw behandeling reserveert. Bij IM Medical Travel streven we ernaar om jouw glimlach betaalbaar en stralend te maken!

Consultdagen

De volgende consultdagen staan gepland:

– Utrecht: zaterdag 7 september 2024
– Tilburg: zondag 8 september 2024

Schrijf je in: tandartsconsult

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Op basis van een overzichtsfoto van het gebit kunnen we al een behandeladvies opstellen.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!