fbpx

Consultdagen tandarts

Consultdagen tandarts

Het ontmoeten van de tandarts in Nederland of België biedt jou de kans om persoonlijk kennis te maken en een (vertrouwens)band op te bouwen voordat je naar onze kliniek reist voor verdere behandelingen. Dit stelt ons in staat om je specifieke gebitswensen en verwachtingen te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en een behandelplan op maat te maken.

Tijdens een consultdag met onze tandarts krijg je de gelegenheid om jouw mondgezondheid te bespreken, eventuele problemen of zorgen te benoemen en de mogelijke behandelingsopties te verkennen. De tandarts zal een grondig mondonderzoek uitvoeren en indien nodig aanvullende diagnostische tests aanbevelen. Hij maakt met de 3D scanner een orale scan van jouw gebit. Dit geeft ons een gedetailleerd beeld van jouw mond en tandstructuur, waardoor we een nauwkeurig behandeladvies kunnen formuleren.

Aan het einde van het gesprek is er ruimte voor een gepersonaliseerd behandeladvies. Het consult met Dr. Mert heeft als doel om een duidelijk behandeladvies op te stellen. Na afloop van de afspraak zal ik dit advies uitwerken in een behandelplan, inclusief een gedetailleerde offerte. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over eventuele vervolgstappen.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en tijd en expertise van de tandarts te investeren in het bieden van persoonlijke consulten, rekenen we een bedrag van 47,50 euro voor een consult. Dit stelt ons in staat om jou het best mogelijke advies te geven. Het goede nieuws is dat dit bedrag als korting wordt verrekend als je binnen 2 maanden na het consult besluit om een tandartsbehandeling bij ons te boeken.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken voor een consultdag met onze tandarts. We kijken ernaar uit om jou te helpen op weg naar een stralende glimlach en een optimale mondgezondheid!

De consultdagen voor tandartsbezoeken vinden plaats op:

31 mei in Tilburg
1 juni in Antwerpen
2 juni in Utrecht

Schrijf je in: tandartsconsult

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Op basis van een overzichtsfoto van het gebit kunnen we al een behandeladvies opstellen.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!