fbpx

Dentaglobal

Dentaglobal

Welkom op de landingspagina van Dentaglobal op IM Medical Travel!

Van 2012 tot 2016 heb ik nauw samengewerkt met Dr. Mert en zijn team van tandartsen in de CTG-kliniek in Izmir, Turkije. In die tijd was ik werkzaam als hostess voor 4S Travel, onder leiding van Dimfna uit Alkmaar. Onze samenwerking was gericht op het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg aan patiënten uit Nederland en België.

Na mijn terugkeer naar Nederland in 2016 heeft Dr. Mert zijn eigen kliniek opgericht, samen met Cagdas. Deze kliniek, genaamd Dentaglobal, is gevestigd in Izmir, Turkije. Als officiële partner van IM Medical Travel werken we nauw samen met Dentaglobal om hoogwaardige tandheelkundige behandelingen aan te bieden aan onze patiënten.

IM Medical Travel organiseert ieder kwartaal een consultdag in Nederland en België, waar potentiële patiënten kennis kunnen maken met Dr. Mert en zijn team, en meer te weten kunnen komen over de beschikbare behandelingen. Deze consultdagen bieden een uitstekende gelegenheid om persoonlijk advies te ontvangen en al je vragen te stellen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor tandheelkundige behandelingen bij Dentaglobal en om je aan te melden voor onze volgende consultdag. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen op weg naar een stralende glimlach!

www.immedicaltravel.com
info@immedicaltravel.com
+31657023681

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!