fbpx

Kaya Thermaal Hotel

Kaya Thermaal Hotel

Ontdek de verfijnde charme van 5-sterrenhotel Kaya Izmir Thermal & Convention, genesteld op een heuvel, omringd door weelderig bos en de rustgevende thermale bronnen van Narlidere. Met een gunstige ligging op slechts 20 km van de luchthaven Adnan Menderes en 8 km van het bruisende stadscentrum, biedt ons hotel een perfecte balans tussen natuurlijke sereniteit en toegankelijkheid tot de levendige stad.

Het hoofdgebouw van vier verdiepingen herbergt in totaal 316 kamers, waarvan de inrichting en voorzieningen zijn ontworpen om aan de hoogste normen van comfort en elegantie te voldoen. Bij binnenkomst in de lobby, doordrenkt van een sfeer van gastvrijheid, wordt u begroet door vriendelijk personeel dat 24 uur per dag voor u klaarstaat. De gehele openbare ruimte is voorzien van WiFi, zodat u altijd verbonden blijft.

Geniet van een culinaire reis in onze twee restaurants, het Smyrna buffetrestaurant en het Mirus A la Carte à-la-carterestaurant, waar u kunt genieten van heerlijke Turkse gerechten (tegen betaling, reservering vereist). Ontspan met verfrissende drankjes in een van onze twee bars, bij het zwembad of in de sfeervolle lobby.

De uitgestrekte buitenruimte van 30.000 m², met aantrekkelijke tuinen en een zonneterras, biedt een ideale omgeving om te ontspannen en tot rust te komen. Neem een verfrissende duik in een van onze twee zwembaden – het thermale zwembad en het zoetwaterzwembad voor volwassenen. Ligbedden, parasols en badhanddoeken zijn beschikbaar bij het zwembad.

Voorzieningen zoals een kapper, tv-ruimte, vergaderruimtes en winkels dragen bij aan het comfort van uw verblijf. Parkeren op het hotelterrein is inclusief. Bovendien zijn er handige taxi- en dolmusverbindingen beschikbaar voor uw gemak.

Bij Kaya Izmir Thermal & Convention streven we ernaar om uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken, waar luxe en natuurlijke schoonheid samenkomen. Ontdek de geneugten van thermale rust en stadse levendigheid bij ons thuis op de heuvel.

Een overnachting kost 110 euro per nacht

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!