fbpx

Ontur Hotel

Ontur Hotel

Welkom bij Ontur Izmir Hotel, waar we uitzonderlijke luxe, ruime accommodaties en eersteklas service bieden, allemaal gelegen in het hart van het bruisende stadscentrum. Ontdek een oase van ontspanning en geniet van diverse fantastische faciliteiten, waaronder een verkwikkend binnenzwembad, een rustgevende sauna en de mogelijkheid om te genieten van een ontspannende massage.

Luxe en ruimte

Ontur Izmir Hotel verwelkomt gasten in weelderige en ruime accommodaties, ontworpen voor zowel ontspanning als productiviteit. Elke kamer biedt een uitstekende omgeving om tot rust te komen of te werken, met een comfortabele zithoek, bureau, kabel-/satelliet-tv en gratis WiFi. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluis en een goed gevulde minibar voor uw comfort.

Wellness en ontspanning

Na een enerverende dag in Izmir kunt u zich heerlijk ontspannen in ons binnenzwembad of genieten van de faciliteiten van onze fitnessruimte en sauna. Laat u verwennen met een verkwikkende massage voor totale ontspanning en vernieuwing.

Culinair genot

Het hotel-restaurant van Ontur Izmir biedt een elegante sfeer en serveert overheerlijke maaltijden in een chique setting. Ontdek de culinaire hoogstandjes bereid door onze getalenteerde chef-koks en geniet van een gastronomische ervaring die uw verblijf compleet maakt.

Centrale ligging

Dankzij de centrale ligging van het hotel kunt u optimaal genieten van alles wat Izmir te bieden heeft. Of u nu de bruisende stad wilt verkennen of zakelijke aangelegenheden heeft, Ontur Izmir Hotel plaatst u op korte afstand van alle belangrijke bezienswaardigheden.

Een overnachting kost 90 euro per nacht

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!