fbpx

Consultdagen

Bezoek onze consultdagen
en maak kennis met ons team


• Vrijdag 7 juli in Tilburg


• Zaterdag 8 juli in Utrecht


• Zondag 9 juli in Brussel en Antwerpen


Ben je benieuwd met wie je te maken krijgt in Turkije? Wat de kosten gaan zijn en wat je te wachten staat? Bezoek dan onze consultdagen en maak persoonlijk kennis met ons team en de specialist die jouw gaat helpen.

botopbouw

Schrijf je in!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Op basis van een overzichtsfoto van het gebit kunnen we al een behandeladvies opstellen.

Offerte

Voor een consultafspraak hanteren wij een prijs van €47,50. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een behandelplan met offerte en plannen we een online afspraak of belafspraak in om het behandelplan samen door te nemen.

voorhoofdlift
haaruitval

Weer stralend en ontspannen lachen

Wil je een gebitsbehandeling laten uitvoeren, maar twijfel je over de kosten? Kies voor een behandeling in Turkije. Je reist dan ook nog eens voor een behandeling met persoonlijke aandacht, uitgevoerd door de beste specialisten. Je kunt in alle rust herstellen door het ontspannen verblijf.

Persoonlijk advies van de specialist

We nemen de tijd om jouw klachten en wensen in kaart te brengen, jouw vragen te beantwoorden en informatie te geven over jouw reis en behandeling. Prettig is ook dat jij de specialist dan al eens gezien hebt en weet wie en wat je kunt verwachten als je in Turkije bent.

Schrijf je in!

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Op basis van een overzichtsfoto van het gebit kunnen we al een behandeladvies opstellen.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!