fbpx

Over Ilona


Hallo, ik ben Ilona Benders

Mijn naam is Ilona Benders en ik heb van 2004 tot 2016 in Turkije gewoond en gewerkt. In 2011 ben ik in Turkije gestart om een oplossing te bieden voor onbetaalbare medische behandelingen in Nederland en België. Naast een sterke binding met Turkije heb ik uitstekende ervaringen met medische en cosmetische behandelingen in Turkse klinieken.

Hallo, ik ben Ilona Benders

Mijn naam is Ilona Benders en ik heb van 2004 tot 2016 in Turkije gewoond en gewerkt. In 2011 ben ik in Turkije gestart om een oplossing te bieden voor onbetaalbare medische behandelingen in Nederland en België. Naast een sterke binding met Turkije heb ik uitstekende ervaringen met medische en cosmetische behandelingen in Turkse klinieken.

Mijn achtergrond

Ik werkte zelf jarenlang in een privékliniek in Kusadasi, aan de Turkse westkust. Daar verwelkomde ik de buitenlandse patiënten die tijdens hun vakantie ziek werden en vertaalde ik tijdens de doktersbezoeken en hun verblijf in de kliniek, zodat ze in hun eigen taal hun vragen konden stelden en ook begrepen wat de artsen vertelden. Daarnaast had ik contact met de internationale verzekeringsmaatschappijen en schreef ik medische rapporten. Wanneer de patiënten naar het ziekenhuis moesten worden doorverwezen dan begeleide ik hen daarnaartoe.

De reis naar IM Medical Travel

Door persoonlijke ervaringen met dure doktersrekeningen in Nederland en voordelige behandelingen van topkwaliteit in Turkije, besloot ik in 2018 om dit voor iedereen toegankelijk te maken. Zo is het idee ontstaan om medische reizen te gaan organiseren vanuit Nederland en is IM Medical Travel gestart. Zo kun jij naar Turkije reizen voor een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding voor een medische ingreep.

Ik heb een selectie gemaakt van de beste klinieken in Izmir en Kusadasi om mee samen te werken, want ik had immers een heel netwerk van deskundige professionals opgebouwd, waaronder een aantal moderne klinieken in Izmir en Kusadasi. Vanwege mijn werkzaamheden in Turkije ken ik de specialisten waarmee IM Medical Travel samenwerk persoonlijk en weet ik bij wie jij terechtkomt als je arriveert in Turkije. Zelf heb ik als hostess gewerkt in de tandheelkundige kliniek in Izmir. Ik zal jou volledig begeleiden en ontzorgen vanaf het moment van onze eerste kennismaking in Nederland tot na de medische reis. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld voor jou, zodat je een gespecialiseerde medische behandeling kunt koppelen aan een ontspannen minivakantie aan de Turkse westkust, terwijl je tot 60% bespaart op jouw doktersrekening.

Nazorg

Ook voor nazorg kun je contact opnemen met mij als je weer terug bent in Nederland. Wij hebben uitstekende garantievoorwaarden en je bent altijd welkom op de consultdagen in Nederland. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed zijn na de behandeling in Turkije dan kun je terecht in onze samenwerkende klinieken in Rotterdam of de Turkse specialisten bezoeken tijdens de consultsagen in Nederland.

Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.