fbpx

Tandarts reizen naar Turkije voor een beter en mooier gebit


Je hebt een uitgebreide behandeling nodig voor je gebit. Of je wilt je tanden laten bleken. Zo’n behandeling is best prijzig. Wij bieden tandarts reizen naar Turkije aan, waardoor je tegen aanzienlijk latere kosten professioneel geholpen kunt worden.

Tandarts reizen

Het is voor niemand een hobby: een ingreep aan het gebit. Maar zo’n ingreep moet wel gebeuren, anders kan het van kwaad tot erger gaan. Heb je een kroon of een brug nodig, of wil je implantaten? Dan kan je dat veel geld kosten. Dat is het jammere van een behandeling aan je gebit: die is vaak noodzakelijk, en je kunt niet onder de kosten uit. Maar met onze tandarts reizen is er een prima alternatief! 

Professionele behandeling

Een tandartsbehandeling in Turkije is een goed idee, omdat de klinieken daar hoog staan aangeschreven. Bovendien wordt er in de klinieken waar IM Medical Travel mee samenwerkt gewerkt met dezelfde materialen en technieken als in Nederland en België. Je bent er dus van verzekerd dat je behandeling veilig en effectief is.

Tandartsangst?

Angst voor de tandarts is ontzettend vervelend, maar zeker niet zeldzaam. Veel mensen moeten hiermee leren omgaan en dat kan al een hele opgave zijn als het alleen om de controles gaat. Maar als het dan ook nog eens gaat om een grote tandheelkundige ingreep, dan kan dat al helemaal een hoop angst en stress opleveren. Als je dit nu doormaakt, weet dat je niet enige bent. Bij IM Medical Travel hoef je je niet alleen over de reis geen zorgen te maken, maar je wordt ook mentaal ondersteund. Bij extreme angst is zelfs een behandeling onder sedatie mogelijk.

Lagere kosten

Bovendien zijn de kosten van een behandeling lager. En dat scheelt fors. Hoe dat kan? De salariskosten zijn er lager dan hier. Dat geldt niet alleen voor de tandartsen, maar ook voor het ondersteunend personeel. Kijk op onze website hoeveel het scheelt per soort behandeling. De lagere kosten zeggen overigens niets over de kwaliteit van de geleverde behandelingen: die is prima in orde.

Begeleiding van begin tot eind

Kies je voor onze tandarts reizen, dan word je van begin tot eind begeleid. Dat begint al bij de consultdag in Nederland, waar je kunt kennismaken met de specialist die jou gaat helpen. Wanneer je je reis maakt, word je opgewacht door onze chauffeur en maak je kennis met je persoonlijke, Nederlands sprekende hostess. Zij is gedurende jouw verblijf je aanspreekpunt. Als alles afgerond is, word je door de chauffeur weer teruggebracht naar het vliegveld.

Ruimte voor ontspanning

En als je toch in Turkije bent, na ongeveer 3 uur vliegen, kun je gelijk genieten van het schitterende land. Izmir, waar de behandelingen plaatsvinden, ligt direct aan de Egeïsche Zee. De zomers zijn er warm en de winters zacht. De gemiddelde jaartemperatuur is er 21 graden. Je kunt er dus lekker aan het strand liggen. Maar met een jonge bevolking en een rijke geschiedenis heeft de stad voor ieder wat wils. Dat maakt onze tandarts reizen extra aantrekkelijk.

Overige behandelingen

Naast tandheelkundige behandelingen bieden we bij IM Medical Travel ook:

Behandelmogelijkheden IM Medical Travel

  • ooglasering
  • haartransplantatie

Over IM Medical Travel

IM Medical Travel is dé specialist in het organiseren van volledig verzorgde medische reizen. Eigenaar Ilona heeft van 2004 tot 2016 in Turkije gewoond en gewerkt in de medische sector aan de Turkse westkust. Zij regelt alles voor je en is jouw aanspreekpunt in Nederland. Je kunt al je vragen over de reis en de behandeling aan haar stellen.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!