fbpx

Tandheelkundige behandeling


IM Medical Travel

Ben jij niet tevreden over je gebit? Durf je niet meer voluit te lachen en schaam je je voor je gebit? IM Medical Travel helpt jou.

Wil jij ook:

  • Mooie tanden voor een stralende en natuurlijk uitstraling
  • Zorgeloos en spontaan praten en lachen
  • Boost je zelfvertrouwen
  • Verbeter de kwaliteit van je gebit

Door de jarenlange ervaring van onze multi-gespecialiseerde tandheelkundige specialisten helpen wij jou met jouw gebit vraag.

De klinieken

Tandheelkunde
De behandelingen vinden plaats in de tandartsklinieken in Izmir en Kusadasi.

De klinieken maken gebruik van de nieuwste behandelmethoden en technieken. Alle verschillende soorten tandheelkundige behandelingen worden in deze klinieken uitgevoerd. De klinieken in Izmir en Kusadasi zijn tevens in het bezit van een ISO 9001 certificaat.

De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je pijn hebt. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zult ervaren.

Wie is IM Medical Travel

IM Medical Travel is de specialist voor medische reizen. We ontzorgen jou volledig wanneer je voor een medische of cosmetische behandeling naar Turkije wilt reizen. De behandelingen worden uitgevoerd door internationaal opgeleide specialisten. Ilona Benders helpt jou om de beste passende behandeling te kiezen die bij jouw wens past. Door haar ervaring in Turkije met de topkwaliteit zorg die daar verleent wordt wil zij dit voor iedereen toegankelijk maken.

Plan nu een kennismakinggesprek met Ilona of stel jouw vraag zodat we jou kunnen helpen.

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan


Ervaringen

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind Haartransplantatie

“We hebben het hele traject, van de consultatiedag in Nederland tot de reis en behandelingen in Izmir, als bijzonder positief ervaren. Zo snel had het in Nederland nooit gekund. Voor de prijs van zes kronen in Nederland hebben we bij deze kliniek elf kronen (en ook nog van betere kwaliteit) plus reis en verblijf voor twee personen gehad! We zouden het niet geloofd hebben als we het niet zelf hadden meegemaakt. En de prettige begeleiding van de Nederlandse hostess Ilona, alsmede van de aardige transferchauffeur, maakte het nog completer. Ook de hygiënische werkwijze en de goede uitleg bij de behandeling dwongen ons respect af. Wij hebben al een boel reclame gemaakt in onze familie en vriendenkring!”

- Henk Jansen Tandartservaring

Alvast aan de slag?

Gratis tips voor jou!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.