fbpx

Tandheelkundige behandeling


IM Medical Travel

Ben jij niet tevreden over je gebit? Durf je niet meer voluit te lachen en schaam je je voor je gebit? IM Medical Travel helpt jou.

Wil jij ook:

  • Mooie tanden voor een stralende en natuurlijk uitstraling
  • Zorgeloos en spontaan praten en lachen
  • Boost je zelfvertrouwen
  • Verbeter de kwaliteit van je gebit

Door de jarenlange ervaring van onze multi-gespecialiseerde tandheelkundige specialisten helpen wij jou met jouw gebit vraag.

De klinieken

Tandheelkunde
De behandelingen vinden plaats in de tandartsklinieken in Izmir en Kusadasi.

De klinieken maken gebruik van de nieuwste behandelmethoden en technieken. Alle verschillende soorten tandheelkundige behandelingen worden in deze klinieken uitgevoerd. De klinieken in Izmir en Kusadasi zijn tevens in het bezit van een ISO 9001 certificaat.

De specialisten vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de behandeling. Regelmatig zullen zij aan jou vragen hoe je je voelt en of je pijn hebt. Je hebt tijdens lange behandelingen voldoende tijd om tussentijds uit te rusten of te pauzeren. De combinatie van persoonlijke aandacht en de tijd die voor de behandeling wordt genomen maakt dat je de zorg als uitstekend zult ervaren.

Wie is IM Medical Travel

IM Medical Travel is de specialist voor medische reizen. We ontzorgen jou volledig wanneer je voor een medische of cosmetische behandeling naar Turkije wilt reizen. De behandelingen worden uitgevoerd door internationaal opgeleide specialisten. Ilona Benders helpt jou om de beste passende behandeling te kiezen die bij jouw wens past. Door haar ervaring in Turkije met de topkwaliteit zorg die daar verleent wordt wil zij dit voor iedereen toegankelijk maken.

Plan nu een kennismakinggesprek met Ilona of stel jouw vraag zodat we jou kunnen helpen.

Stel je vraag

"*" geeft vereiste velden aan


Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!