fbpx

Vooronderzoek en oogmeting

Vooronderzoek en oogmeting

Ben je geïnteresseerd in ooglaseren of lensimplantatie, maar wil je eerst zeker weten of jouw ogen geschikt zijn voor deze behandelingen? Bij IM Medical Travel bieden we de mogelijkheid voor een vooronderzoek oogheelkunde in Rotterdam.

vooronderzoek en oogmeting

Waarom kiezen voor een vooronderzoek in Nederland?

  • Deskundige zorg. In Nederland geniet je van hoogwaardige medische zorg en worden de vooronderzoeken uitgevoerd door ervaren specialisten met geavanceerde apparatuur.
  • Gemak. Door het vooronderzoek in Nederland te laten plaatsvinden, vermijd je lange reizen naar het buitenland en kun je profiteren van de nabijheid van de medische faciliteiten.
  • Vertrouwdheid. Voor veel mensen kan de gedachte aan een medische behandeling in het buitenland overweldigend zijn. Door te kiezen voor een vooronderzoek in Nederland, voel je je wellicht meer op je gemak en vertrouwd.
  • Nazorg en opvolging. Na het vooronderzoek heb je de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen en verdere stappen te bespreken met de specialist. Dit biedt een geruststellend gevoel en zorgt voor een soepele overgang naar eventuele vervolgbehandelingen.

Bij IM Medical Travel streven we ernaar om onze cliënten een comfortabele en zorgeloze ervaring te bieden, vanaf het allereerste consult tot aan de nazorg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het vooronderzoek oogheelkunde in Rotterdam en hoe wij je kunnen helpen bij jouw reis naar beter zicht en welzijn.

Op vrijdag 5 april houdt Ilona een speciale consultatiedag in Rotterdam, specifiek gericht op vooronderzoeken voor oogheelkunde. Dit is een unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met Ilona en een vooronderzoek te laten uitvoeren om te bepalen of jouw ogen geschikt zijn voor ooglaseren of lensimplantatie.

Wil je graag meer informatie ontvangen, je laten adviseren over de mogelijkheden of direct een afspraak maken voor een vooronderzoek op deze dag? Neem dan nu contact met ons op via 085-1307679 / info@immedicaltravel.com en reserveer je plek voor deze exclusieve consultatiedag.

Mis deze kans niet om een stap te zetten naar een heldere toekomst met scherp zicht onder begeleiding van het ervaren team van IM Medical Travel. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op vrijdag 5 april in Rotterdam!

Schrijf je in: vooronderzoek en oogmeting

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Op basis van een overzichtsfoto van het gebit kunnen we al een behandeladvies opstellen.

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!