fbpx

Voordelen voor jou

Voordelen voor jou

Met de stijgende kosten van gezondheidszorg in veel landen, is medisch toerisme een aantrekkelijke optie geworden voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare en hoogwaardige medische behandelingen. Medisch toerisme biedt een scala aan voordelen, waaronder toegang tot medische behandelingen die mogelijk niet beschikbaar zijn in het eigen land, kosteneffectieve medische behandelingen, kortere wachttijden voor medische procedures, toegang tot medische technologieën en procedures, en mogelijkheden voor reizen en toerisme.

Geld overhouden

Je kunt na behandeling meer geld besteden aan leuke uitjes of investeringen dan wanneer je dezelfde behandeling in jouw thuisland laat doen. Het voelt beter als je meer waarde voor jouw geld krijgt. Zeker bij medische behandelingen of investeringen in jezelf die je vaak al met tegenzin laat doen. Medische behandelingen zijn in Turkije mogelijk voor mensen met minder besteedbaar inkomen. Je bespaart meer dan de helft op jouw doktersrekening. Zelfs wanneer de medische kosten internationaal gaan stijgen zit je bij ons nog steeds veilig met jouw behandelingen.

Je beleeft een compleet andere, toeristische ervaring voor minder geld dan in jouw thuisland. Mensen associëren een medische reis niet voor niks met vakantie! Wat is er nu heerlijker dan een combinatie van behandeling en vakantie? Wij ervaren steeds grotere problemen met zorg in eigen land vanwege steeds stijgende kosten, afname van het aantal artsen, patiëntenstop, langere wachttijden en extra hoge doktersrekening tot gevolg.

Op drie uur vliegen bieden wij een veilige, comfortabele en volledig verzorgde oplossing voor jou. Op onze website laten wij jou zien hoe wij tot 60% goedkoper dan in eigen land tandartsbehandelingen, oogbehandelingen, haartransplantaties en medisch-cosmetische ingrepen uitvoeren in onze privéklinieken in Turkije. Wij laten jou zien wie wij zijn, wat wij doen en waarom jij ons kunt vertrouwen! Je zult zien dat je zonder aanvullende verzekering duizenden euro’s kunt besparen, terwijl je tussen de behandelingen door van de cultuur, de prachtige omgeving en het strand geniet: al het moois dat Turkije jou te bieden heeft.

Wij bieden de best betaalbare optie voor medische reizen vanuit dure Europese landen zoals Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Ierland. Bekijk de reviews van de patiënten die jou voor zijn gegaan, zonder in te leveren op de Europese kwaliteitsstandaarden. Of vraag direct een vrijblijvend kennismaking aan.

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!