fbpx

HomeJoy Suites

HomeJoy Suites

Welkom bij HomeJoy Suites, uw thuis weg van huis in het prachtige Izmir. Onze appartementen bieden een unieke combinatie van comfort, stijl en modern gemak, waardoor uw verblijf in onze bruisende stad onvergetelijk wordt.

Modern comfort

HomeJoy Suites is ontworpen met oog voor modern comfort en luxe. Onze ruime appartementen zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle voorzieningen die u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Geniet van een huiselijke sfeer met de gemakken van een hotel.

Centrale ligging

Gunstig gelegen in Izmir bieden onze appartementen gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden, zakelijke centra en culturele hotspots. Of u nu de stad wilt verkennen of voor zaken in de buurt bent, HomeJoy Suites plaatst u in het hart van de actie.

Keuken

Onze appartementen beschikken over een keuken, compleet met een koelkast, waterkoker en koffiemachine, waardoor u de flexibiliteit heeft om uw eigen dranken te koelen en te bereiden. In de ochtend wordt er een ontbijtpakket naar de kamer gebracht.

Stijlvolle inrichting

Elk appartement is zorgvuldig ingericht met stijlvolle meubels en aandacht voor detail. De warme en uitnodigende sfeer zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt.

Gemak en service

HomeJoy Suites streeft naar uw comfort door middel van uitstekende service. Ons toegewijde personeel staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat uw verblijf soepel verloopt.

Ontdek de charme van Izmir vanuit de comfortabele omgeving van HomeJoy Suites. Boek vandaag nog en ervaar de vrijheid en flexibiliteit van een verblijf in onze moderne appartementen.

Een overnachting kost 65 euro per nacht

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!