fbpx

Ga je mee naar Turkije?

Ga je mee naar Turkije?

Ilona van IM Medical Travel heeft gewerkt in de medische sector in Turkije en werkt nauw samen met de artsen in Turkije. Dit doet ze om de beste medische behandelingen neer te zetten voor een fractie van de prijs in Nederland en België, zonder op kwaliteit in te leveren. Zo kun jij herstellen in het heerlijke Turkije en kun je uitgerust en hersteld weer terug naar huis. In dit blog nemen we je mee naar dit prachtige, zonnige land.

Turkije

Welkom in Izmir

Na een vlucht van ongeveer drie uur vanuit Nederland en België kom je aan in het prachtige Izmir. Je wordt verwelkomd door de chauffeur. Deze wacht jou op met een bord waar jouw naam opstaat in zijn hand. De chauffeur brengt je naar het hotel in het centrum van Izmir.

Levendige cultuur

De cultuurrijke stad ligt in het westen van Turkije. Het is een heerlijke, levendige stad met prachtige architectuur. De zomers zijn er warm en de winters zacht. De gemiddelde jaartemperatuur is er 21 °C. Niks te klagen, dus! Met een jonge bevolking en een rijke geschiedenis is er voor ieder wat wils. In Izmir is het leven, ten opzichte van het drukke Istanbul, wat trager. De langs de kust gelegen stad biedt een uitgebreid aanbod aan boulevards, markten en plaatsjes in de buurt waar je je handdoek heerlijk uit kunt leggen en kunt vertoeven onder de Turkse zon, bijvoorbeeld de badplaatsen Cesme of Kusadasi. Izmir ligt op ongeveer een half uur rijden van de antieke stad Efeze, die ook zeker een bezoek waard is.

Inspiratie uit Instanbul

Mocht je jouw medische behandeling willen koppelen aan een stedentrip in Istanbul, dan is dat ook mogelijk. Istanbul is een bruisende stad, en in het verleden droeg het de titel van de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk. Tegenwoordig is Istanbul een stad vol met prachtige bezienswaardigheden, een rijke historie en een hippe, jong bevolking. De stad ligt gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië, met een groot verschil in cultuur tussen de twee gebieden. Je zult zien dat het er uiteenspat van geuren, kleuren en bezienswaardigheden.

Kom naar Kusadasi

Ben je meer op zoek naar een strandvakantie, dan zit je goed in Kusadasi. Dit is een Turkse badplaats aan de westkust. Hier vind je blauwe zeeën, een nog blauwere lucht, palmbomen die zachtjes met de wind meebewegen en eindeloze stranden. Met prachtige bazaars, een natuurpark en een fantastische ligging kun je heerlijk genieten in deze badplaats. Je kunt jouw medische vakantie combineren met een bezoek aan de antieke stad Efeze of aan Pamukkale, de stad die bekend staat om de kalksteenterrassen.

IM Medical Travel

Wij zorgen voor optimaal comfort tijdens jouw verblijf in Turkije. De chauffeur verzorgt jouw transfers tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek. Op de dag na aankomst staat het vooronderzoek met de specialist gepland. Bij aankomst in de kliniek wacht onze Nederlandstalige hostess jou op en is deze jouw aanspreekpunt tijdens je verblijf in Turkije. Ze zal de vertalingen verzorgen, al je zorgen uit handen nemen en jou geruststellen. Zo kun je altijd bellen of appen als er wat aan de hand is, en ze staat 24/7 voor jou klaar zowel voor, tijdens en na de behandeling. Waar je terechtkomt hangt af van welke behandeling je bij ons ondergaat, maar jouw comfort staat bij ons voorop. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact op of kom eens langs op een van onze consultdagen in Nederland en België! Zo kun je al kennismaken met de arts die jou in Turkije gaat behandelen om jouw klachten en wensen te bespreken.

Ook interessant voor jou

Hoe een tandheelkundige behandeling je weer doet stralen

Lees verder

Laserbehandeling dé oplossing? ‘Ik heb mijn bril direct weggegooid’

Lees verder

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!