fbpx

Angst voor de tandarts en op groepsreis: kan dat wel?

Angst voor de tandarts en op groepsreis: kan dat wel?

Veel mensen zijn bang voor een bezoek aan de tandarts, een dokter of het ziekenhuis. Dit is vaak zonder legitieme reden, maar meer om de associatie van pijn of ongemak die ze ermee hebben. Wanneer je met IM Medical reist kun je het misschien ook spannend vinden om voor zo’n behandeling naar het buitenland te gaan. Hoe maak je er, ondanks je angst, toch het beste van?

groepsreis

Waarom een groepsreis?

Medisch toerisme wordt steeds populairder. Mensen reizen naar het buitenland om hoogwaardige behandeling te ondergaan voor een fractie van de prijs in Nederland of België. Turkije is hierin een toonaangevende bestemming, met medische faciliteiten van hoge kwaliteit en ervaren artsen die strenge normen naleven. Toch kun je het spannend vinden om te vertrekken. Dat is natuurlijk heel logisch. Hier wordt dan ook op alle vlakken rekening mee gehouden tijdens de reis.

Op groepsreis

IM Medical Travel verzorgt groepsreizen, met extra aandacht voor wanneer je het spannend vindt om te reizen, nieuwe contacten wilt maken of volledig ontzorgd en begeleid wilt worden. Ieder kwartaal kun je bij IM Medical Travel jouw behandeling in het buitenland combineren met reizen in gezelschap. Er reist een Nederlandtalige reisbegeleidster mee met deze groepsreizen. Fijn hieraan is:

  • Je kunt elkaar steunen en erover praten, wat wellicht wat spanning weghaalt.
  • Je hebt afleiding, waardoor je in je hoofd minder bezig bent met de behandeling die je te wachten staat.
  • Een georganiseerde planning zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent wat je te wachten staat.

De voordelen van een groepsreis

Bij een groepsreis verzamel je samen op de luchthaven. Onze reisbegeleidster reist met de groep mee. Ook onderweg wordt je dus begeleid. Eenmaal aangekomen in Turkije verblijf je samen in een hotel vlakbij de kliniek, wederom samen met de reisbegeleidster. Zij zal meegaan naar de afspraken in de kliniek, zodat er altijd iemand is waarbij je terecht kunt in je eigen taal. Zij is er om jou gerust te stellen, voor, tijdens en na de behandelingen.

Welkom bij IM Medical Travel

Het belangrijkste is dat jouw medische reis een fijne ervaring is waar je met plezier op terugkijkt. En dat je een behandeling hebt ondergaan waar je plezier haalt uit de resultaten. Pas dan is de missie voltooid. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, of heb je vragen? Neem gerust contact op! We staan je graag te hulp.

Ook interessant voor jou

Hoe een tandheelkundige behandeling je weer doet stralen

Lees verder

Laserbehandeling dé oplossing? ‘Ik heb mijn bril direct weggegooid’

Lees verder

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!