fbpx

Aangekomen in Turkije: het traject

Aangekomen in Turkije: het traject

Het vakantiegevoel slaat je om de oren: de prachtige blauwe lucht en zee, de heerlijke temperatuur, de drukte van het vliegveld. Je bent geland in Turkije en de heenreis zit erop. Hoe nu verder?

traject

Visum of niet?

Je hebt geen visum nodig voor je reis naar Turkije. Voor een medische reis heb je geen speciale papieren nodig, omdat dit als een reguliere vakantie wordt beschouwd. Voor deze reis verblijf je tussen de 4 en 8 dagen in Turkije. Natuurlijk kun je jouw verblijf verlengen, zodat je er een vakantie aan vast kunt plakken. Met een geldig legitimatiebewijs kun jij zo vertrekken. Het enige wat je dient te doen is jouw vertrekdatum te bepalen. De reis, het verblijf en alles rondom jouw behandeling in Turkije verzorgt Ilona van IM Medical Travel voor jou.

In goede handen

Aangekomen op het vliegveld wordt je opgewacht door de chauffeur, die een bordje vasthoudt met jouw naam erop geschreven. Hij zal je naar het hotel brengen waar je de komende paar dagen zult verblijven. De chauffeur helpt je met inchecken en stemt met jou de tijd af dat hij jou de volgende dag ophaalt. Bij het eerste bezoek aan de kliniek ontmoet je de Nederlandstalige hostess. Tijdens jouw verblijf in Turkije kun je altijd terecht bij haar. Ze spreekt Nederlands, Turks, Engels, Frans en Duits en kan je helpen als je vragen of twijfels hebt. Zij zal je begeleiden door het traject zodat jij op elk punt weet waar je aan toe bent.

Consult

Natuurlijk dient er eerst geïnventariseerd worden wat jij precies nodig hebt. Jouw klachten en wensen worden met jou besproken tijdens het eerste consult. Of wellicht zijn deze al in kaart gebracht tijdens jouw bezoek aan een consultdag in Nederland of België. Een specialist van de kliniek zal dit eerste consult uitvoeren. Hierna volgt een behandelplan met bijbehorende offerte. De mogelijke behandelingen, risico’s en garantie worden met je doorgesproken, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Start traject

Zodra je akkoord gaat met het behandelplan, kan de specialist aan de slag! Tijdens het gehele traject wordt er met jou overlegd en worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Je wordt begeleid en krijgt voor, tijdens en na de behandeling voldoende afleiding, zodat jij jouw gedachten kunt verzetten en in je hoofd niet de hele tijd met de behandeling bezig bent. Je wordt behandeld met de nieuwste technieken en ontvangt zorg van de hoogste kwaliteit.

Betaling & factuur

Zodra de (eerste) behandeling voorbij is, betaal je direct in de kliniek, contant of via pin. De factuur en garantiecertificaten ontvang je na afloop van de laatste controle. Wel zo makkelijk voor iedereen. Het garantiecertificaat dien je goed te bewaren en is handig om te hebben, mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dat buiten jouw macht ligt.

Herstel & terugreis

Je krijgt een periode de tijd om te herstellen, afhankelijk van welke behandeling je hebt laten doen. Gedurende deze dag(en) geniet je van het prachtige Turkije, met haar heerlijke voedsel, cultuur en vrolijke mensen. Je kunt het rustig aan doen, voor optimaal herstel. De chauffeur pikt je aan het einde van je reis op bij het hotel en brengt je weer naar de luchthaven. Teruggekeerd in Nederland neemt Ilona contact op met jou om jouw ervaring te bespreken. Ook nodigt zij jou uit voor de eerstvolgende consultdag om het herstel te beoordelen. Als je in de tussentijd nog vragen hebt dan kun je altijd contact opnemen met Ilona. Aan nazorg in Nederland in België is ook gedacht. We werken samen met partnerklinieken In Rotterdam en Brussel. Makkelijk, niet?

Ook interessant voor jou

Hoe een tandheelkundige behandeling je weer doet stralen

Lees verder

Laserbehandeling dé oplossing? ‘Ik heb mijn bril direct weggegooid’

Lees verder

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!