fbpx

Haartransplantatie: niet alleen je haarlijn

Haartransplantatie: niet alleen je haarlijn

Wanneer je weinig wimpers of wenkbrauwen hebt, kan dit je gezicht erg veranderen. Een summier baardje of magere snor kan je tegenzitten. De techniek van haartransplantaties ontwikkelt snel, waardoor je haartransplantaties ook op je gezicht kunt ondergaan. We vertellen je er alles over in dit blog.

haartransplantatie

Wenkbrauwen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het feit dat je wenkbrauwen dun, of niet-bestaand, zijn. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat je in je tienerjaren druk aan het epileren bent geweest en daar nu tóch wat spijt van hebt. Maar ook medische aandoeningen of ziekten kunnen voor haaruitval zorgen. Elke dag je wenkbrauwen bijtekenen of ze om de zoveel weken laten kleuren is vervelend én kan door de jaren aardig in de kosten lopen. Zelfs iets als permanente make-up moet je al binnen korte tijd weer bij laten kleuren. Je voelt je misschien onzeker zonder make-up of bent bang dat het mensen op gaat vallen. Bij een wenkbrauwtransplantatie worden de haartjes in dezelfde richting als het natuurlijk wenkbrauwverloop geplaatst.

Wimpers

Korte, stompe wimpers kunnen je ogen zwaar laten lijken en laten je ogen niet optimaal tot hun recht komen. Je wimpers zijn verdwenen, bijvoorbeeld door ziekte, verbranding, of omdat ze afgebroken zijn. Wimpers breken makkelijk af wanneer make-up niet goed verwijderd wordt of omdat je veel in je ogen wrijft. Natuurlijk kan het ook zijn dat je geen of korte wimpers hebt door genetische aanleg. Een wimpertransplantatie kan zorgen voor volle en lange wimpers. Door deze methode blijven er geen zichtbare littekens achter.

Snor- en baardtransplantaties

Menig man kampt ermee: kale plekken in de baard, of minimale gezichtsbeharing. Dit kan vervelend zijn en je het gevoel geven dat je iets verkeerd doet. Misschien tast het je mannelijkheid aan. Een volle baard of snor ziet er verzorgd uit. Doordat de resultaten van een baardtransplantaties blijvend zijn kun jij de rest van je leen genieten van een volle, gestructureerde baard.

Methode

Bij een wenkbrauw- of wimpertransplantatie worden haren uit de hoofhuid gebruikt. Deze worden sporadisch en van het hoofd verwijderd, zodat je de haren niet zichtbaar mist. Bovendien zit hier veelal het meeste haar. Bij IM Medical Travel werken we met de FUE-methode. Hierbij wordt dus elk individueel haartje mét zakje getransplanteerd. Voordat de haartjes worden geplaatst worden ze door een speciale groeivloeistof gehaald, voor een optimaal resultaat. Van tevoren zal er altijd een consult plaatsvinden om te kijken wat er mogelijk is. Wij werken samen met haarklinieken in Turkije om een behandeling te leveren die betaalbaar is, zonder hierbij in te hoeven leveren op kwaliteit.

Begrip

Wanneer je ergens weinig of kort haar hebt, kan dit vervelend zijn en impact hebben op hoe je in je vel zit. Met een relatief kleine behandeling als een haartransplantatie kan dan een groot verschil behaald worden. Meer weten? Neem contact op voor meer informatie!

Ook interessant voor jou

Hoe een tandheelkundige behandeling je weer doet stralen

Lees verder

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!