fbpx

Alles wat je moet weten over haartransplantaties

Alles wat je moet weten over haartransplantaties

Een haartransplantatie. Waarschijnlijk weet je wel ongeveer wat het betekent, maar wat het precies inhoudt is voor de meeste mensen een groot raadsel. Want hoe gaat het nou eigenlijk in zijn werk, waar komt het vandaan? Dit zijn de feiten rondom haartransplantatie.

haartransplantaties

Kaalheid bestrijden door de jaren

Er wordt met regelmaat gezegd dat deze generatie ijdel is. We hebben tenslotte meer behandelingen dan ooit voor ons uiterlijk… toch? Toch zijn wij zeker niet de eerste generatie die ons druk maakt om ons uiterlijk. Het waren namelijk de Egyptenaren die al op zoek waren naar een behandeling voor kaalheid. Daar ontwikkelden ze allemaal smeerseltjes voor die zouden helpen. Iets verder in de tijd kregen we natuurlijk pruikenmakers die het probleem op een andere manier aanpakten: namelijk door het te bedekken. Tegenwoordig hebben we gelukkig haartransplantaties die het ons allemaal een stuk makkelijker maken.

Haaruitval bij mannen en vrouwen

Hoewel haart transplantaties bij vooral mannen geliefd zijn, zijn er ook steeds meer vrouwen die voor de behandeling kiezen. De populariteit bij mannen komt doordat de haaruitval er bij mannen vaak anders uitziet. Waar zij vaker last krijgen van kale plekken, krijgen vrouwen sneller te kampen met dunner wordende haren. Haaruitval bij mannen is dus veel sneller zichtbaar dan bij vrouwen, al kunnen beide vormen heel storend zijn.

Permanent resultaat

Bij veel cosmetische ingrepen is het zo dat je na een paar jaar terug moet komen voor touch-ups of correcties. Bij haartransplantaties is dit niet nodig! De geplaatste haarzakjes zullen hetzelfde werken als je eigen haarzakjes en zullen gewoon haren blijven groeien. Zo kun je je leven lang blijven genieten van een mooie bos haar.

Je kunt een behandeling combineren met een vakantie

Bij IM Medical Travel gaan we graag voor het beste van twee werelden: een heerlijke vakantie en een beter uiterlijk wanneer je weer naar huis gaat. Je ondergaat een volledige, goede haarbehandeling voor een lagere prijs, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

Ook interessant voor jou

Hoe een tandheelkundige behandeling je weer doet stralen

Lees verder

Reviews

Via mijn zus kwam ik in contact met IM Medical Travel. Na een consult in Rotterdam een behandelplan mogen ontvangen van de tandarts en na akkoord kon Ilona geregeld krijgen dat ik 2 weken later kon afreizen naar Izmir.

- Arja van den Dikkenberg

Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!