fbpx

Hoe een tandheelkundige behandeling je weer doet stralen

Hoe een tandheelkundige behandeling je weer doet stralen

Eens was je gebit stralend wit en kon je op je gebit vertrouwen. Maar door de jaren heen kan er veel gebeuren. Misschien zijn je tanden sindsdien verkleurd geraakt en is het uiterlijk sterk veranderd. Misschien zelf zo erg dat je het moeilijk vindt om je gebit nog te laten zien. Een tandheelkundige behandeling helpt je om je gebit weer te laten stralen, en daarmee jou ook!

Tanden verkleurd?

Je tanden zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Toch kan er gedurende je leven veel gebeuren met je gebit. Verkleuring is een van de meest voorkomende onderdelen hiervan. Heel veel voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je eens zo witte tanden langzaam vergelen. Denk hierbij aan:

  • Koffie
  • Thee
  • Rode wijn
  • Sigaretten
  • Bessen
  • Bieten
  • Kleurstoffen (in bijvoorbeeld snoep)
  • Frisdranken (ook suikervrij!)
  • Soja en ketjap

Verkleuring tegengaan

Moet je deze voedingsmiddelen dan je hele leven lang vermijden? Welnee, dat is natuurlijk niet nodig. Maar je kunt wel enkele stappen zetten om verkleuring van je tanden zo veel mogelijk in te perken. Door je tanden te poetsen met tandpasta waar fluoride inzit, ongeveer 30 minuten na de maaltijd, zorg je ervoor dat je de meeste vervuiling weer van je tanden af poetst. Probeer niet (veel) eerder te poetsen, want dan is het glazuur op je tanden nog week na bijvoorbeeld het eten van zuur en kun je juist je tanden beschadigen.

Tandheelkundige behandeling

Naast verkleuring kan het ook zijn dat de functies van de tanden zelf langzaam afneemt. Een tand kan los komen te zitten, gaan rotten of er kan zich een probleem voordoen met de wortel. Het kan allemaal leiden tot een minder fraai gebit. Daarnaast kan de positie van de tanden zodanig veranderen dat het hele gebit anders staat dan je zou willen. Wat kun je doen om het uiterlijk van je gebit weer volledig naar wens te krijgen?

Je gebit weer volledig naar wens

Dit kan met een tandheelkundige behandeling bij IM Medical Travel. Het is mogelijk met een implantaat met kroon of brug weer een prachtig uitziend gebit te krijgen. Bovendien kan de natuurlijke witheid van de tanden weer worden hersteld. Alles om jouw gebit weer te doen stralen. Een lach die je het liefst de hele dag laat zien!

Op medische reis met IM Medical Travel

Bij IM Medical Travel regelen wij van begin tot eind het uitvoeren van een tandheelkundige behandeling. De behandeling wordt hierbij uitgevoerd in Izmir in Turkije. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten én is een aangename ervaring bij het begaan van jouw medische behandeling. De reis wordt hierbij door IM Medical Travel begeleid, zodat je vooral kunt genieten van de reis en – uiteindelijk – je nieuwe gebit.

Neem nu contact op om je mogelijkheden te bespreken!

Ook interessant voor jou

Laserbehandeling dé oplossing? ‘Ik heb mijn bril direct weggegooid’

Lees verder

Reviews

“Wij zijn nu voor de vierde keer naar Izmer geweest voor tandheelkundige behandelingen. Ik heb 3 implantaten laten zetten via IM medical travel en mijn vrouw heeft haar gebit laten reinigen en controleren. De begeleiding was fantastisch zowel bij het ophalen vanuit het vliegveld in Izmer naar het hotel en tussen hotel en kliniek. Een hele goede medische team heeft mij ontvangen. Van te voren werd er een Panorama foto genomen en naar aanleiding van de foto wordt een objectief behandelplan opgesteld. Via een roesje via een infuus werd ik in een sluimer toestand gebracht een positieve ervaring, ik heb geen pijn geleden. Ilona heeft alles geregeld o.a de vlucht naar Izmer en een hotel accommodatie. Over een paar maanden wordt er een brug geplaatst en een kroon.

Samengevat: Grandioos”

- Ed Charleston

“Ik ben vooraf goed geïnformeerd door Ilona en zij heeft voor mij een vooronderzoek in Nederland geregeld. Mijn ogen waren geschikt voor deze implantatie en er was ruimte voor de te plaatsen lens. Ik kon kiezen wanneer ik de reis wilde plannen en kon mijn wensen voor reis en verblijf doorgeven. Verder heeft Ilona alles geregeld. Chauffeur Suleyman stond mij op te wachten op de luchthaven in Izmir en de volgende ochtend heb ik hostess Arzu ontmoet. Ze spreekt Nederlands en heeft mij begeleid tijdens het vooronderzoek met de oogarts en ook gedurende de ingreep was zij aanwezig in de ruimte om te vertalen. De operatie duurt maar 20 minuten. Het deed totaal geen pijn en ik heb er weinig van meegekregen. Enkel een klein beetje een branderig gevoel nadien. Toen ik s ’avonds mijn dicht geplakte oog voor het eerst open mocht doen, kon ik de ondertiteling op de televisie al lezen! De eerste dagen moet je vooral regelmatig druppelen. De controle was ingepland op de derde dag en duurde 15 minuten. Alles was goed. De laatste 2 dagen kon ik de mooie omgeving in Izmir goed zien.”

Lees meer

- Michel Hagedoorn

“Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om een haartransplantatie te doen. In Turkije in het gewoon een stukken goedkoper. Ik liep toch al een aantal jaren met de gedachte voor een haartransplantatie. Ik krijg nu wel positieve reacties dat kaal / kort haar mij ook goed staat, dus ik zou zeggen haal eerst alles eraf en kijkt hoe jij je daar bij voelt voordat je zo belangrijke beslissing neemt. De begeleiding van IM Medical Travel is meer dan goed, de Nederlandse sprekende hostess Marjan in Turkije is echt fijn en ook noodzakelijk. De kliniek in Izmir is goed. Het service niveau van deze kliniek mag wel wat beter. De Nederlandse sprekende IM Medical Travel hostess is ook de hele tijd hierbij aanwezig, wat echt top is!”

- Martijn Kind
im-medical-travel-ilona-benders

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!

Ga aan de slag
met deze tips!

Bij IM Medical Travel delen we graag onze expertise en inzichten met jou.

Klaar om de eerste stap te zetten? Download onze tips en begin vandaag nog aan jouw reis naar gezondheid!